![]() |
Cytat:
a co do twojego tworu, to jest śliczny! aż mi sie cieplutko zrobiło na widok tych palemek i baru...mmm... 9,5/10 bo te drewniane schody czasami wyglądają jakoś tak nieteges...przydałyby się z trzciny:P |
yh co tu dużo mówić. Oh ah xDD
Tylko wejść w monitor i rozkoszować się gorącą wodą jacuzzi -__- 10/10 of course |
No park niczego sobie... tylko jednak czegoś mi brakuje... Niby wszystko jest, co powinno by, ale jak patrze na te zdjęcia, to czuję jakiś lekki niedosyt. Nie potrafie sprecyzowac co to może byc. Chyba jest zbyt pustynnie i odrobinę zbyt pusto. Pomysł świetny, fajne wejście i świetny barek, to chyba wszystko co zasługuje na pochwałe. Reszta troszkę chaotyczna i niewykończona jeszcze.
PS. Wiem, że potrafisz lepiej. |
A mówiłam koslawy, żebyś to dopieścił? Trzeba było jakiś ścieżek i zielska dołożyć... Barierki na mosteczku i zamarkować ten wodospad - dołożyć inne tekstury wody itp. Na MikeInside masz cały poradnik jak zrobić realistyczny potok.
|
Cytat:
A o dopieszczaniu mi już nie mówcie, bo nie dość, że parcela mi się długo włącza (bo to największa działka) to jeszcze chodzi jak wół x_x E no pusto... przecież ludzie się muszą gdzieś pomieścić nie? Jak się tu zwali całe miasto z ręcznikami i kocami to miejsca aż tak dużo nie będzie. Mi się barek najmniej podoba ale kit x> |
Cytat:
|
Lapis - wiem co to MikeInside ;> Ale nie wiem gdzie tam niby jest to o robieniu realistycznego potoku
|
Kos - boskie ^^
nie wiedziałam że z ciebie taki architekt jest *___* jedyne do czego się przyczepie to te światełka xD |
POWALIŁO MNIE NA NOGI!! Jest po prostu BOSKI!!
|
A, ten. To jest boskie, titiiti :>>
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:53. |