![]() |
Jak tak można na innych pieniądze zbulać :\ ? Też kupiłam gazetę z dodatkami. Wszystko oczywiście pościągane ze stron ;/ ech...
|
Cytat:
PS. A z tym na Allegro to inna sprawa... |
Ten koleś jest jakiś dziwny,wątpię ,żeby kogokolwiek spytał się o zgodę...allegro powinno takie aukcje usuwać.Jakby to on te dodatki zrobił,to nie powiem,ale po prostu zgrał na płytki i udaje ,że wszystko fajnie...
Muszę czasem przeszukać allegro,mam nadzieję ,że tam nie znają mojej stronki... |
Cytat:
\ |
Według mnie nie powinno się żadnych domów i rzeczy sprzedawać. To wszystko jest wlasnoscią Maxisa przecież i ludzie, którzy chcą za pomocą ich produktów wzbogacić się (według mnie(nie obrażam nikogo)) to oszuści.
|
Widziałam to dawno:/ Ktoś proponowałał "niesamowite, modne, piękne" meble z peggy, reflex i sunairsims. Ktoś powinien utrzeć takim ludziom nosa. To jest normalna kradzież, a ona przecież jest karalna.
|
Cytat:
Ile razy były już podobne sprawy ? Doskonale pamiętam panienkę, która na blogu wystawiła prawie wszystkie domy z naszego forum (ba ! nawet nie pokusila sie o wgranie fotek i plików na wlasny serwer)...osoba, o której mówimy, jak widzę, wiele razy wystawiała na allegro takie oferty... |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:06. |