TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims Fotostory (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=42)
-   -   FS: "Groupie" - The story about the sins... (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=29401)

Isi 03.04.2006 21:20

No fajnie. :) Ciekawy odcinek, podobał mi sie bardziej niż drugi, piszesz z humorem...

Jest dużo literówek, powinnaś pisać w Wordzie (podkreśli Ci) albo bardziej zwracać na to uwagę. Literówki w Twoim fs to np.:
Jrobił, uśmmiechnęła, pomeiszczenia itd. Często nie ma polskich znakow i nie dajesz spacji po kropkach, kropki stawiasz po dwie zamiast po trzy i tym podobne małe błędy.

Zdjęcia są ładne, na trzecim widać kawałek ramki od "pauzy", na czwartym pświatę- pozostałość po usuniętym kryształku. ;) Ale podobają mi się.

Ocenę dam po odcinku trzecim.

Pozdrawiam

karoleczkaaa 03.04.2006 22:12

krótko mówiąc to bardzo mi się podoba.treść ciekawa, nigdy się z takim FSem nie spotkałam, taka bardzo powiedziałabym-życiowa....czekam na c.d mam nadzieję,że coś się bliżej wyjaśni...hmmm...tylko dalej nie wiem który to Leo a który Brojgel;]ale to już sama znowu dojde, a znowu bo wyjaśnienie który jest który już było...no ale ja to ja i mi trzeba przy każdej okazji;p no to
POzdrawiAM i ŻyczE dUUUżżżej WenY
KAroliNA :*

*Linka* 14.04.2006 09:54

Nastęny part fotostory ukaże się po świętach. Zycze wszystkim wesołych świąt. Zaczynam pracę and tekstem. Efektem długich przerw między odcinkami jest tempo gry. POzdrawiam i zapraszam na trzeci odcinek już wkrótce.

Ametyzd 16.04.2006 13:58

A mnie się nie podobają te odstępy między wypowiedziami. Nie dośc, że dłuższe, to jeszcze trzeba przeskakiwać o linijkę. I, tak jam mówi Isi - dużo literówek. A co do Worda - niekoniecznie podkreśli, ja dopiero od niedawna mam zainstalowany polski.
Akcja mnie nawet zaciekawiła (dlatego piszę posta, żeby tematu nie zgubić :D). Czekam na dalszy rozwój.

rosex 17.04.2006 11:22

Fabuła tego fotostory bardzo mi się spodobała. Według mnie jest oryginalna i bardzo wciągająca. Chyba nie mam żadnych uwag. Drugi odcinek podobał mi się tak samo jak i pierwszy. Nie pozostaje mi nic tylko czekać na kolejne części. Pozdrawiam!

..::CaRmEn::.. 17.04.2006 11:51

Tak jak już mówiłam po pierwszym odcinku, tak mówie i teraz, że Twoje FS spodobało mi się.
Drugi odcinek jest tak samo dobry i tak samo ładne zdjęcia.
I tak jak mówiłam wcześniej - jak dla mnie te odstępy w tekście są bardzo dobre. Ładne, estetyczne i przyjemnie się czyta.
Czekam na 3 odcinek...
Pozdrawiam, ..::CaRmEn::.. ;-)

*Linka* 26.05.2006 16:16

odcinek 3 się zrobił prawie, zostały zdjęcia, zaręczam, ze umieszczę go już niebawem, sory za tę przerwę, ale miałam dużo zdawania i wogóle, a teraz przechodze ospę to mogę troche się zająć, pozdrawiam

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:43.