![]() |
No coz,dziekuje za ocenki ^^.
Co do gry,to mam tylko NS. |
Kurcze,nie moge bo nie mam N:(( Skąd masz te szklane ściany??Te np. co są w salonie i w łazience??Prosze odpisz to dla mnie ważne
|
Śliczny domek, bardzo mi sie podoba:). Świetnie dobrane dodatki, a cały domek ma w sobie "to coś" Naprawde bardzo dobra robota, 10/10, tak trzymaj :D
|
Cytat:
|
Pikny domek ;) W środku świetnie urządzony, podoba mi sie pływalnia :) No nic, tylko zachwalać. Kiedy ja będę budować takie domki? 1000/10
|
Piękny!:-) 6,2/10 Śorki,ale ciągle oczekuję czegoś innego:(.
|
Świetny ten domek! 10/10 . Bardzo ładny! Świetne dodatki. Bardzo mi się podoba. Szkoda, bo ja mam tylko NŻ :((((((( A bardzobym chciała. No nic. Masz i tak ode mnie pochwałę, że jako bardzo nieliczna dałaś do ściągnięcia :) A nie można tego jakoś inaczej spakować, żeby nie było dodatków ns i żeby mi weszło??
|
Dom mi się podoba, taki nowoczesny :). W środku też jest ok. Moja ocena: 10/10
______________ Jestem nowa na forum :) |
A ja mam małe pytanie:
Czy ci się gra nie zacina? Ja jak miałem z 40 dodatków to cielo mi się ch..., a wiedze ze masz ponad 40. No więc kształty 9/10. cechy charakteru 9/10. 18/20 Super, wzór idealnej kobiety :P |
domek ładny, stylowy i nowoczesny. Jedynie do czego się przyczepie to, to ogrodzenie jakoś nie podoba się . :P Daje ci 9,5/10 ;)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:25. |