![]() |
Ładna bryła. W ogóle łady akademik. Nie podobają mi się czarne ściany. Ogólne fajny akademik. Budujesz coraz lepiej...
|
Asiulek- ekspres do kawy jest z no właśnie albo NS albo z NŻ, na pewno nie z neta ;)
Alia- zwrócę na to uwagę następnym razem, dzięki^^ Airma- autka są do wypożyczenia aby pojechać np. na imprezkę do przedmieścia Ninka- dam akademik do ściągnięcia jak będę miała wolną chwilkę I tak ogólnie czepiacie się do ciemnych kolorów i do stołówki. Chciałam żeby akademik sprawiał wrażenie eleganckiego i drogiego i sąd te ponure kolorki a do imprezowania zrobiłam pokój z dyskoteką. Co do stołówki, mi się podoba(wyjątkowo bo wolę nowoczesność) ale zgadzam się, że nie pasuje do akademiku ale po prostu poniosło mnie i wygląda tak jak wygląda... W ogóle z ocen jestem b. Zadowolona bo są b. Wysokie jak na pierwszy i ten akademik. Mam nadzieje, że będziecie komentować dalej. |
Cytat:
|
Świetny! Bardzo mi się podoba. 10/10
______________ Jestem nowa na forum :) |
Super
Baardzo fajny ten akademik daje 100000000/10
A i mogłabyś mi powiedzieć skąd masz mebelki do : kuchni,pokoi (tych droższych) i salonu :) :) :) :P :P |
Umarłam...
I już nie żyje. Ten akademik jest boski! Proszę daj do ściągnięcia bo ja właśnie poszukuję cudnych akademików gdzie mój sim Matt mógłby spędzic częsc życia. Please :* |
Bardzo ładny akademik, tylko jak dla mnie trochę za ciemny.
Ocena:9/10 |
Boski!
Boski ten akademik 100000000000000000000000000000000000000000/10!!!!
Daj link do pobrania pliss!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
dlaczego 9/10 twojego akademika to kolor czarny? :P
myslalam ze studenci maja kolorowe zycie ;p 6/10 |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:02. |