![]() |
...
Nie ma to,jak dobry komentarz Isi ^^
"Życiowy labirynt": Tekstu nie miałam, Tylko plan wydarzeń przygotowany A miałam zmianę systemu komputera ( z Windows 98 na XP) I wszystkie domki i rodzinki mi zniknęły... Bardzo dziękuję za dobre komentarze. Błędy zaraz poprawię. Isi- rzeczywiście, kobieta nie skakała po klawiszach ^^ Komicznie by to wyglądało... Odcinek drugi może dam w sobotę/niedzielę... W tym tygodniu mam dużo zajęć i jeszcze sprawdzian... Więc nie wiem... Ale napewno będzie... Jeszcze raz: ZAPRASZAM DO CZYTANIA! |
Ach, bardzo mi się podoba#__#
Treść świetna, przydałyby się trochę lepsze zdjęcia...Dopełniłby tej dokonałości. Wiesz, co mi się podoba w Twoim FS? Że nie jest puste, jak większość innych. Czekam niecierpliwie na next odcinek*_____* |
Och jej... to jest... na prawde... piękne! ;-)
Zdjęcia śliczne - bardzo dobrze, że wstawiłaś je w ramki, ładnie piszesz, błędów się niedopatrzyłam. Pozatym to dziwne, gdyż za wiele się nie wydarzyło, a dużo się wydarzyło xD Na prawde, z niecierpliwością czekam na następny odcinek! Pozdrawiam ..::CaRmEn::.. |
Ja tak mama- raz wena jest a raz nie ma. Tutaj było tak że mi tej przepięknej weny zabrakło :D
Kolejnego odcinka nie będzie. Chyba że... |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:49. |