![]() |
No zaskoczyłaś mnie tym domkiem:) Ocena najwyższa:) 100/100:)
|
nie zbyt mi sie podoba xP Wnętrze zupełnie nie w mojim klimaxcie ;) bryła dosyć prosta ,ale ładna 6/10
|
Mnie się bardzo podoba. Tylko te "rozległe lasy" nie są wcale takie rozległe :).
Gratuluję szczególnie tego, że udało ci się stworzyć świetny klimat! Tak dalej! |
Jeśli to miał być taki szlachecki domek, to musisz dopracować go zewnątrz, bo jak patrzy sie na całośc to wygląda raczej jak letni domek drewniay, przydałyby się jakieś kolumny itp, w środku całkeim nieżle,daje7/10
|
Lubie te klimaty, świetnie ci wyszła ta chałupa. Właściwie nie mam zastrzeżeń.
( Czemu ja nie umiem tak budować :wacko: ;) ) |
Uważam, że całkiem udany domek. Zwłaszcza, że clean. Harmonijnie wcisnęłaś bryłę w otaczające ją tereny.Udało Ci się stworzyć niepowtarzalny nostalgiczny klimat. Urocza biblioteka, sypialnia i salonik. Najmniej chyba udana jest kuchnia. Ale mimo wszystko wielkie brawa za stylowe wnętrza.
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dzięki wszystkim za tak dobre oceny :* |
+Dom z przodu nawet dobrze się reprezentuje :D.
-W środku jest trochę za ciemno ;P. -Niektóre rzeczy są takie proste,tanie...a inne wykwintne,drogie... Ocena: 4/10 |
|
Bryła ładna prosta 9/10
łazienka za czerwona 6/10 salon ładny ciemny meble pasują 10/10 sypialnia lady ładna dobrane kolorystycznie meble Ściany i podłogi 10/10 kuchnia ładna kolory nie pasują 8,5/10 sypialnia sudoku mała przytulne złe kolory 9,5/10 biblioteka średnia jasna ładne kolory i rozmieszczenie mebli 10/10 ocena ogólne 9,5/10 |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:48. |