![]() |
Tak, kryształki to są te zielone nad głową ;P .
|
Najpierw powiem że co do osób które tu mówia o jakims gwałcie to ja odebrałam to inaczej - on chciał ja zgwałcić ale chyba nie wyszło - to jest moja opinia. No i żeczywiście w następnym odcinku zastosuj się do udzielonych ci rad. Pozatym nawet mi sie podoba i nie powiało mi nudą ;) Czekam na nastepny odcinek... :shifty:
|
Racja, on chciał ją zgwałcić ale mu nie wyszło xP. Aha to jak ja mam te chmurki poustawiać żeby były w dobrej kolejności skoro jest np., że ona stoi po lewej a on po prawej i on chce najpierw coś powiedzieć to jak to zrobić? Bardzo proszę, powiedzcie bo w sumie rzeczywiście źle się tak czyta...
|
Ja robie tak, że ten który ma być najpierw czytany daje najwyżej i pod nim następny itd.
A co do tego gwałtu, to skoro jej nie zgwałcił to dlaczego ona wychodząc z łóżka myślała "Jak on mógł.... chlip, chlip" ( czy jakoś tak). Zresztą i tak bezsensu jest to że została na noc z facetem który chciał ją zgwałcić. |
Zacznę od - :
- na 12, 14 i 34 obrazku widać kryształki - dziwi mnie to że już przy powitaniu choć się nie znali trzymali się za rączki (jest to na 11 obrazku) - została na noc z facetem którego prawie wogóle nie znała :con: - zła kolejność kilku obrazków Teraz + : - podoba mi się ten tekst Piotra na 18 obrazku - fabuła jest w normie - nie widać błędów Ogólna ocena: 5.5/10 No i nie rezygnuj, może byc już tylko lepiej :D |
Cytat:
http://img114.imageshack.us/img114/8749/13uf.jpg Albo tak jak powiedział Toxic. A z tym gwałtem, to myślałam, że był, tylko nie pokazałaś dokładnie. :D |
Ogólnie nie jest najgorzej. Nie podobają mi się kryształki i mogłabyć monumerować chmurki, bo się trochę w niektórych miejscach trudno czyta.
|
Cytat:
|
Niskie ściany, szybka akcja... Parę głupkowatych wypowiedzi i kryształki. Cóż... Mam nadzieję, że to poprawisz. Będę tu czasem zaglądać i pewnie kiedyś też postawię ocenę. Narazie miło się to czyta z powidu dobrej jakosci zdjęć, i jakiegoś określonego motywu, choć można się zgubić w niektórych miejscach. Powodzenia.
|
Bardzo mi ten komix podobał chodz jest kilka błędów ale to nic i w drugim odcinku (mam nadzieje że zrobisz) prosze zebyś ukryła zilony kryształ !!
Ale ogólnie jest OK. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:30. |