![]() |
Odp: Jakie są Wasze ulubione piosenki z The Sims 2 ?
Ja zawsze w podstawie najbardziej lubilam pop. Fajne tam piosenki lecialy. :) No i hip hop tez niektore kawalki byly fajne xD Ale wkurzala mnie muzyka latynoska, zawsze to przelaczalam, a najbardziej nie lubilam tej pierwszej, co grala zawsze po wlaczeniu wiezy xD
|
permanentnie nie znoszę muzyczki przy robieniu rodziny, budowaniu, ładowaniu. a z tych co lecą w radiu- czekoladka rulez, zawsze w moim sercu.
|
Kocham piosenkę 'Ludzki Ogień', fajna też jest 'Błąd Śmierci' i 'Nabrzmiała Apokalipsa' (wszystkie metal). A z popowych to: '360' i 'Czekoladka' tez jest ok.
Nienawidzę salsy i techno (czy to się odmienia?). edit: Czy wy też macie czasem wrażenie, że niektóre piosenki to przeróbki oryginalnych wersji? |
Hmmm... ja uwielbiam jedną z wszystkich piosenek w tej grze: Sunny Day Sets Fire - "Brainless"... lalalalalalala...
|
Czekoladka wymiata, pamiętam ją jeszcze jak miałam samą podstawę, to mogłam w kółko tego słuchać :D
|
"Czekoladka" tak jak wszyscy, "360", "Sąsiedzi" (czy jakoś tak) i "Bohater", "Nie będzie źle" (WB ). Z NŻ lubię też te housemixy- miło się ich słucha ;)
Z nieradiowych - moja ulubiona to "Sim budowniczy" (przywołuje wspomnienia z początków mojej gry w TS2 :(), chyba "Simowe niebo" (do tego refrenu ułożyłam nawet na samym początku słowa - "windą, windą, ja przejadę się windą" :D:D), jeśli chodzi o neighbourhood themes to najbardziej z WB i CW. edit: + melodyjki z techno.package z OŻ, w szczególności "Dive Bomb" |
czekolada i dj funktronik (czy jakoś tak )
|
Szybkie tempo w NŻ ;P
Takie umcyki :) |
The Veronicas - When It All Falls Apart
No i studencki rock z NS. :) |
Uwielbiam 'Bonito' <3 Mogłabym słuchać w kółko ;)
Motyw TS2 NS - Junkie XL <3 Uwielbiam, jak wszyscy 'Czekoladkę' ;P I wszystkie housemixy z NŻ :P |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:34. |