![]() |
Cytat:
|
Fajne fotostory.
Mam nadzieje, że akcja niedługo się rozwinie :) Strasznie wredna ta matka, ale nastolatka spoko. I wcale nie ma takiego strasznego nosa ! |
Dusia, jeśli nie chciałaś żeby Twoja simka miała taki nos, mogłaś jej zrobić operacje, ale całą rodzine (tak jak mówiła Isi) stworzyć od podstaw.
|
Cytat:
|
Cytat:
A co do fs. Nie! Nie dam linka wstydzę się mojego "pierwszego fs"A moje drugie fs to powiedz mi prawdę tylko że ktoś mi się włamał na konto i tak zakończyłam karierę Powiedz mi prawdę. |
Całość b. fajna
W standardzie zaczne od tego co powinno się poprawić
- na 12 obrazku noga nastolatki wchodzi w poduszkę - widac kryształek na 20 i 21 obrazku - nie podobają mi się te obcięte głowy na plakacie - na 23 obrazku widać kawałek nieba "w domu" czyli brak dachu - na 35 obrazku (czyli ostatnim) widać tryb kupowania lub budowania (za oknem) No i teraz do lepsze czyli + - pięknie wyglądają te łezki na ostatnim zdjęciu - fabuła jest w odpowiednim tempie już wiadomo o co chodzi - widać dużo nowych ściągniętych dodatków (lubię jak jest cos nowego) - mi nie przeszkadza że mama jest ładniejsza od córki (ja je rozpoznaję Ocenka ogólna: 8/10 |
Całkiem fajny komiks ;-)
Szczerze mówiąc ta laska w tym gotyckim makijażu, serio wyglądała jak strach na wróble, ale nie wiem czy i tak nie lepiej, niż jak jest blondyną ;-P Błędów nie zauważyłam, treść jest ok. No to czekam na 2 odcinek ;-D Pozdrawiam, ..::CaRmEn::.. |
No, ciekawe, co bedzie dalej. Ta baba jest okropna...momentami moja mama ją przypomina... x P Chyba dalej będę czytać (jak nie przegapię).
|
No całkiem mi się spodobało. Czyta się lekko i przyjemnie. Temat nie jest wyjątkowo orginalny, ale z niecierpliwością czekam na kolejny odcinek i wtedy ocenię xD
|
Fajnie odcinek i podoba mi.
P.S Wcale nie jest duzy nos!! :D czekam na nastepny odcinek Ocenię po 3-4 odcinek:) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:43. |