TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims Fotostory (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=42)
-   -   Lilly of the valley (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=30266)

Choco 19.04.2006 18:20

Fotostory jest świetne. Mi się podoba! A Amanda to niezła laska, hehe. Buźki dla ciebie. Do zobaczenia jutro :*

Margierytka 19.04.2006 18:28

Nasty mam nadzieję, że Cie nie uraziłam. To fs sie dobrze zapowiada - ma się ochotę je czytać, a zdjęcia dopracowane i trafione. Z tym, że Amandę bardzo usztuczniłaś. Przeredaguj jej dialogi w kolejnych odcinkach a powinno być naprawdę super.

sasha fierce 19.04.2006 18:32

Zrobię co będę mogła, w końcu staram się po to aby zadowolić jak najlepiej czytelników. Pozdrawiam.

Monitkowa 19.04.2006 19:23

Zaczynam jak zwykle od -

- widać kilka błędów ale najbardziej przeraziło mnie "żucać" :wacko:
- jest napisane jak scenariusz do telenoweli ;)
- nie wskakuje mi plakat

No i +

- piękna jakość zdjęć
- fotki są takie nietypowe b. ładne
- fs lekko się czyta
- ciekawa fabuła

Ogólna ocenka:

9/10 :P

misiek:) 19.04.2006 20:01

FS jest ciekawe. Zaciekwiło mnie już teraz - po pierwszym odcinku - co zdarza się niezwykle rzadko. Mam nadzieję, że będziesz tak pisała dalej, bo ja już teraz ocenię... !0/10, jakże by inaczej!

sasha fierce 19.04.2006 20:52

Lacuna, nie ma to jak odswiezac powietrza o zapachu konwalii, coo? ;)) To nie zbieg, po prostu kwiat konwalii doskonale oddaje postac Amandy.

Pepper 19.04.2006 20:58

Fs zapowiada się suuper ^^
na +:
- idealna jakość zdjęć !!!
-bardzo dopracowane stroje bochaterów
-dużo dialgów
-ogólnie fs jest bardzo fajne
-suuper się czyta
na -:
-brak jakiś dłuższych opisów :(
-błędy ort i gram

ale co tam :P czekam na nastęopne ! chrupka rlz! :D

Annna 20.04.2006 09:31

Fotostory bardzo mi się podoba. Narazie się dopiero rozkręca. Jestem bardzo ciekawa co się zdarzy dalej. Czekam z niecierpliwością na kolejny odcinek. :D

Oliczek 20.04.2006 12:15

Ogólnie mi sie podoba ale... rzecywiście te różne literówki rzucaja się w oczy, no ale rozumiem że to błąd techniczny. Może gdybym Cię nie znała to stwierdziłabym że główna bohaterka jest bardzo oryginalna, ale cię znam i czytając to fotostory mam wrażenie że czytam o Anie ;) I jeszcze jedno... napisałaś w ostatnim poście, że Amanda jest dojrzała i wie czego chce, więc zastanawia mnie ostatnie zdjęcie - zachowuje się trochę jak nastolatka przeskakująca z kwiatka na kwiatek - zobaczyła Colina i już się za ręce trzynaja... trochę mnie to dziwi. tak chyba nie zachowuje sie dojrzała osoba. To znaczy, tekst jest okej - zapytali sie siebie tylko o imiona ale zdjęcie nie pasuje. Pozatym fajne i myslę że ta szybka akcja to jak dla mnie zaleta :) Czekam na nastepny odcinek :*

Aϊda 20.04.2006 16:18

Widze kilka literowek, jak np.

Cytat:

wielokrtonie.
Wielokrotnie? :>

A, i dodam, to co powiedziala Alia. Fotostory naprawde zapowiada sie ciekawie, fabula nie jest zla. Zdjecia sa dobre i dodane do odpowiedniej sytuacji.

Pozdrawiam.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:17.