![]() |
Z zewnątrz jest takie rózowiasty. Moze niektórym sie podoba, ale jest kompletnie nie w moim guście..W ogrodzie jest średnio. Po co ten wiatrak tam jest ?? o_O W środku jest o wiele lepiej, zupełne przeciwieństwo tego co jest na zewnątrz. Fajne, nowoczesne wnętrza. Butik jest nawet fajny, ale nie podoba mi się ta markiza z przodu.
|
Zaje***ty domek. Zarówno na zewnątrz jak i wewnątrz. Masz bardzo fajny styl. Oczywiście u mnie masz 10/10.
Pozdrawiam :* . |
Mnie bardzo podoba się cały domek,zarówno w środku,jak i na zewnątrz.Chętnie bym go sobie ściągnęła!
|
Domek jest cudowny! Mam aż trzy prośby: :D
1. Podaj stronkę (jeśli pamietasz) z której ściagnęłaś tą doniczkę z kwiatami co wisi na okienku (zdjęcie 3), będę wdzięczna :* 2. Na 11 zdjęciu są takie talerze na suszarce, też bym prosiła o link do strony z której je ściagnełaś, z golry dzięki :* 3. Jakich dodatków wymaga ten domek? Udostępnij go do ściagnięcia, ploseeee :* Oczywiście ocena 10/10 Pozdrawiam :* |
Niestety domku juz nie posiadam ,dziękuje za ocenki , wiem ze sam domek nie wyszedl mi najlepiej ale ciesze sie ,ze niektorzy uwazaja , ze dobrze sie zapowiadam
Napisałam juz do niektórych osób i wysłalam badz podałam linki do danch rzeczy , niestety Skrzypek - tapety juz tej tez nie mam Pozdrawiam wszystkich - jeszcze raz dzieki za ocenki Wszzstkim :) |
Mni esię podoba nie mamnic do zażucenia choc mam pytanko kto podlewa te kwiatki koło butiku :D
Pozdro dla wszystkich Marycha Napisz co o mnie myślisz Klik |
W domu mieszka moja imieniczka:):)Jejku najpiękniejszy dom wszechczasów:)Naprawde ile się meczyłaś wogóle super połaczone to z butikiem:)Ogród to chyba "zaczarowany ogród" jejku:) Czemu ja nie umiem robić taki suuu[per domQów?!!!!!!! :1smutny: :1smutny: :1smutny: ;( ;( Poprostu twój dom jest jak z bajki:):)
|
Bryła jest nie w moim klimacie...heh, ale wnętrze bardzo, bardzo, bardzo mi się podoba. 9/10!
|
Jeszcze raz dzięki za oceny i uwagi - to pomoze mi lepiej budowac
Pozdrawiam |
Wszystko super, zajefajny domek.Ale szczególnie podobała mi się kuchnia i łazienka za ktora to u mnie masz biiiig plusa:) bo zielony to moj ulubiony kolor;) daje 9/10 bo ogród mozna troche poprawić.Pozdro
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:17. |