TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Pasek nauki nie podnosi się! (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=30569)

joasia249 30.04.2006 11:13

wielkie dzieki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :P

Artek001718 01.05.2006 07:33

Cytat:

Napisał joasia249
wielkie dzieki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :P

Za co dziękujesz?? Jeśli chodzi Ci o te patche to ci pomogły z TYM problemem o pasku nauki? :O Jeśli tak to możesz powiedzieć który patch Ci pomógł? :wacko: Bo mi do FF i WB niewiele dał :(

kartofelq 01.05.2006 10:18

Cytat:

Napisał Artek001718
Za co dziękujesz?? Jeśli chodzi Ci o te patche to ci pomogły z TYM problemem o pasku nauki? :O Jeśli tak to możesz powiedzieć który patch Ci pomógł? :wacko: Bo mi do FF i WB niewiele dał :(

Co to znaczy FF?
Wg. pomógł patch do 'Na studiach', bo przecież o nich ciągle mowa? ;)

Artek001718 01.05.2006 10:28

Cytat:

Napisał Weronika
Co to znaczy FF?
Wg. pomógł patch do 'Na studiach', bo przecież o nich ciągle mowa? ;)

Rzeczywiście, do NS może pomóc :) A FF to Family Fun, czyli Rozrywka Rodzinna (RR :P )

...
Mi patch do NS niestety nie pomógł :con:

teodozja 01.05.2006 20:37

miałam to samo, zainstalowałam ściągnięte ze strony producenta patche do "na studiach" i "rozrywka rodzinna" i się naprawiło. Na szczęście!! bo simów miałam już na 4 roku..

Artek001718 02.05.2006 11:03

No cóż... Mi nie pomogło. Zainstalowałem te patche i nic. Cóż... Da się przeżyć.

teodozja 02.05.2006 15:16

dobra.. skłamałam. Pomogło, ale tylko przy pierwszym uruchomieniu gry. Za drugim razem paski znów spadły na samo dno. ALE - dobra wiadomość - mimo tego simy zaliczają semestr. Wygląda na to, że jest to błąd w wyświatlaniu grafiki, w rzeczywistości pasek się jednak zapełnia. Tylko że tego nie widać, i nie wiadomo ile sim umie..

Korzystając z okazji (wiem, że to zły temat ale w dobrym nikt mi nie odpowiedział):

czy ktoś ma działającego linka do "rączki" która pomaga simom kończyć studia?? Albo mógłby mi przysłać plik z rączką na mail?? PROSZE !!! :con:

Simsowa_Klaudia 27.09.2006 13:49

Co robić, by pasek nauki podnosił. Powiem wam!

Za umiejetnosci np. charyzmy nie podnosi pasek nauki, ponieważ nie jest z tym związane. :| Ale spełniaj je gdy będzie miał kierunek studia. Pasek powiększa np. po odrabianiu lekcji, jak nauczyczysz się uczelni to takze powiększa. Napisz takze prace semetrową na komputerze. ;) Jak macie już ZAPEŁNIONĄ to już nei trzeba uczyć, pora na podaduszki z innymi simami i zabawy. Pamietaj, ze po każdym semestrze trzeba od nowa nauczyć. Moje simki są juz w drugim roku, w drugimsemestrze. Wspaniale się uczą. Nie rozumiesz? Napisz jak rozumiesz moja notkę, a co w tym nie rozumiesz. Ja ci na pewno powtórzę. Papa!

PS. Przepraszam, że pisze chyba w starej notce, ale chciałam pomóc rozwiązac problem.

Isi 27.09.2006 18:49

Podobno pasek może zapełniać się nie tylko po instalacji patcha, ale też po instalacji Glamour (Szyku i Elegancji), przynajmniej tak czytałam (komuś, komu patch nie pomógł, pomogło Glamour).

Monitkowa 27.09.2006 19:49

hmm... może spróbuj zmienić kierunek :con:

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:08.