TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims Fotostory (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=42)
-   -   Moje pierwsze Fotostory- "Przeznaczenie"... (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=30571)

..::CaRmEn::.. 01.05.2006 18:16

Faktycznie trochę nudnawo... myślałam, że będzie lepszy ten odcinek.
Mimo wszystko i tak był całkiem niezły, zdjęcia super ;-)
Czasem zapominasz po wypowiedziach dać myślnik. Pozatym błędów nie ma.
Dobrze, że zmieniłaś czcionke. Tamta była ok, choć w pewnym momencie oczy zaczynały boleć ;-P
Mam nadzieje, że w 3 odcinku akcja się rozkręci. Wtedy na pewno wystawię ocenkę :-)
Pozdrawiam, ..::CaRmEn::..

magda_lena_1993 01.05.2006 19:13

:)

No to tak:
Po pierwsze nie podoba mi się ustawienie zdjęć w tym odcinku.
Jedne są małe, drugie duże.
Jeśli jesteśmy przy zdjęciach to muszę dodać, że ładniej wyglądały by gdyby były wyśrodkowane razem z tekstem (czyli tak, aby tekst i zdjęcia były równo pod sobą <-- to wyglądałoby estetyczniej)
Tekst jest całkiem ciekawy i ładnie napisany, lecz wyłabałam pare drobnych literówek i powtarzających się często wyrazów.
Ogólna ocena wynosi 7/10
Jak zawsze uzasadniam:
2 pkt odjęłam Ci za rozstawienie zdjęc oraz tekstu
1 pkt odjęłam Ci za literówki (było ich mało, ale były) i powtórzenia (też nie było ich za wiele, ale rzuciły mi się w oczy)
To tyle na ten komentarz.
Myślę, że następne odcinki będą coraz lepsze!
Trzymaj się!
Pa! :*

Isi 01.05.2006 23:03

Podoba mi się , zaciekawiło mnie jeszcze bardziej niż po lekturze odcinka pierwszego.
Mam jedną ważną (dla mnie) uwagę: od pewnego momentu zaczęło mi się źle czytać, a to dlatego, że w połowie linijki wciskasz Enter i zaczynasz nową linijkę. Może coś ze mną nie tak, ale jesli tekst jest napisany inaczej niż do prawej i na całą szerokość posta, po prostu nei mogę się skupić i muszę czytać 2-3 razy. :P
Co by tu jeszcze... Szkoła nie wygląda jak szkoła. :P
I to chyba wszystko, cała reszta mi się podoba, zdjecia są bardzo ładne, lekko i pzryjemnie się czyta (tzn. do jakiejś połowy ;)).
Ocena po 4-5 odcinku. :)
Pozdrawiam

efciaq 02.05.2006 06:28

Przeczytałam oba odcinki i stwierdzam uroczyście, że bardzo mnie to wciąga. Chociaż dopiero na końcu zrozumiałam, o co chodzi. Poplątałam się w tych Meganach, Kathiach, Katiach, wszystko takie namieszane. Ale już jest ok. Narazie oceniam na 8,5/10. Piszesz ładnymi wyrazami, słowami dobrze tłumaczysz sytuacje. Pzdr.

linkinhay 02.05.2006 07:54

Wiem, opowiadanie miałam zapisane w notatniku i wkleiłam od razu w odpowiedzi... Nic nie umiałam poprawić, tak się dziwnie wkleiło... Dobra, ide teraz jeszcze popracować nad tymi wersami :p

PS : Dzięki za oceny...

riannon 02.05.2006 12:49

Bardzo mi się podoba. Zdjęcia są świetnej jakości, masz fajny styl pisania. Ale lepiej pisz je w Wordzie, zauważyłam jedną literówkę. Fabuła interesująca. Ocenię tak około 5 odcinka.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:46.