![]() |
Hmm...
Domek zewnątrz jest naprawdę udany! Środek gorszy, naprzykład w przedpokoju jest bardzo pusto, ale jednak ładnie.
Pozdrawiam. Tigra |
No więc tak. Zacznijmy od +:
+ Ekstra bryła + Pomieszczenbia są nie za duże nie za małe, w sam raz + Zielono mi! (trawa i zielono wokół domku) + Widzę że kożystasz z dodatków z internetu + Ogólnie większość mebli mi się podoba + Pokój córki - jest booski! Teraz trochę gorsza część, czyli - - Coś mi się nie podobają tapety i podłogi - Pokój rodziców kojaży mi się z latami 60 - Przedpokój jest jakiś pusty, tylko dywan leży... - Sofy w salonie są jakieś takie nieładne - szare Moja ostateczna ocenka to 7, 99/ 10 |
Bardzo ładne. Jest taki klimacik i ogólnie jest przytulnie. 10/10
|
Na zewnątrz bardzo elegancko, nowocześnie, gustownie a zarazem skromnie
9/10 Wewnątrz pełno pięknych firanek. Każde pomieszczenie ma swój styl. 10/10 |
Cytat:
|
Śliczny:) naprawde bardzo fajnie zrobiony no i jeszcze zdjecia duzo dały ;) 9/10
|
Re: Pierwszy dom-Pierwszy post
Za simy daję Ci maksymalną liczbę punktów ;P .
Jeśli chodzi o domek - musiałabym się zastanowić. Zdecydowana większość domku urządzona jest w dobrym guście, jednak zauważyłam kilka "wpadek". Tak więc za domek daję 9/10 pkt. |
nie lacz ciemnych mebli z jasnymi w jednym pomieszczeniu,. bo to daje wrazenie mmmmmmm...... straszne ;o
9/10 bo kocham te mebelki :D (apropos skad masz ten stolik 'schody' w salonie. pliska przeslij mi odp na pw) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:00. |