![]() |
Boże kochany! Okropna Łazeinka!!! Bleee Fuuu.
Sypialnia też taka sama! Raszta is OK. 8/10 |
Według mnie łazienka jest:
- za wielka - hmm te okna... Zero prywatności, jak na simsy to może być, ale w realu- nie bardzo. Poza tym ładnie, miejscami pusto, ale trudno :D. 9/10 |
bryła is fantastic ;) Ale srodeczk mi sie wogole nie podba !! Moze maly plus za salon !! Ale jest strasznie pusto !! Dlatego daję 5/10
pozdrawiam ;P ;) |
Bardzo mi się podoba :) Taki nowoczesny stajl :P :P
8/10 |
Bryła jest bardzo fajna, nowoczesna. Ale myslę, ze nieco przesadziłaś z tymi szklanymi ścianami. Ja bym nie chciała miec sypialni i łazienki ze ścianami ze szkła. Łazienka jest troszkę zbyt pusta. Ogółem jest całkiem fajny domek.
|
Ogólnie mi się bardzo potoba z zewnatrz. W środku są ładne meble dobrane, tylko jest parę rzeczy, które mnie wkurzają:
-robisz wielkie pomieszczenia, a w nich jest tak pusto! -aha...łazienka mi się też nie podoba, taka...dziwna. Pozdro _______________________ Odwiedzajcie mój blog: www.spox-kumpelki.blog.onet.pl Z góry thx! |
Fajniusi hołsik;-).8,9/10!;)
|
A co to takie szklane? Który dom jest taki szklany? ;( Nie widziałam takich domów jeszcze...
|
gracjanka, to nie NORMALNY dom przecież tylko budowany w simsach, po to żeby był ładny.
Mi się bardzo podoba :) 8/10 |
Domek super, szczególnie podoba mi się salon :D I właśnie, kto chciałby kąpać się w łazience ze szklanymi szybami i to jeszcze od strony ulicy? Ale nie dam ci za to minusa, bo wygląd najważniejszy xD 9/10, bo kuchnia taka pusta się wydaje :P
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:23. |