![]() |
Jakos dziwnie wyglądają te zdjęcia z drugiego linkaxD Jakby te simy były doklejone.
Mam nadzieję, ze to prawda z tym dodatkiem, bo na niego czekam juz od początku serii The Sims 2. |
Na stronie www.simy.pl znajdują się newsy o tym dodatku. :P :D :* ;P ;) :)
|
jak zobaczyłem fotki i filmik, to mało nie padłem z wrażenia ^^ fajnie, że będą zwierzaczki :) i to jeszcze tak realistycznie wyglądające
|
Dobra nie mam podniety, nie mam podniety.
Podniet xDDD Pewnie dostaniemy ten dodatek od EA GAMES dopiero na święta, ale to mile ze bedzie mozna miec pieseczka :D Ale narazie czekam na Glamour ;D |
Zobaczcie że pod zdjęciami jest napisane: XBOX 360!!
|
Myślę, że TS2 Zwierzaki podzielą sukces poprzednich dodatków..choć muszę powiedzieć, że WB mnie nie zachwyciło i mogłabym bez niego żyć.. no, winda się sprzyda ;D Ale nareszcie te "Zwierzaki" staną się bardziej realistyczne. Simka wreszcie nie trzyma zwierzaczka tak, jakby za chwilę miał mu pęknąć kręgosłup, jest możliwość fajnego mycia piesków i kotków w balii. Chyba mi się podoba i myślę, że zakupię ten dodatek. ^^.
|
Dla mnie ten dodatek jest ciekawostką bo w pierwsze zwierzaki nie grałem. Boję się tylko, że zniszczy mi komputer, ale z tego co wynika z zapowiedzi się baaardzo ciesze...
Aha, osobiście uwarzam, że to już nie jest bujda... |
Cytat:
|
Ech... Najpierw miało byc Życie Codzienne, potem Horror a teraz Zwierzaki? Tak samo w mini-dodatkach. Miał być Glamour a teraz bodajże Piłka nożna... Owszem, logo jest ładne a film mi się podoba. Mam nadzieję że to nie plotka, bo zwierzaków tak samo jak inni wyczekuję od podstawy ;)
|
Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !!!!!!!!!!!!
To straszne.
Dostałem odpowiedz od EA na temat tego "dodatku" oto jej treść : " Witam Bedzie to zestaw dodatkowy do sciagniecia ze strony www.thesims2.com i tam takze mozna dowiedziec sie wszystkiego na temat tego FunPacka. Marcin Kamiński, [email protected] Centrum Pomocy Technicznej Electronic Arts Polska" Nic tylko płakać. A szlochać powinny osoby, które na mają oryginalnej gry. To duży cios, mam nadzieje, że jednak wyjdzie to na CD A co z osobami, które nie mają Internetu !!! To niesprawiedliwe !!! |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:33. |