![]() |
Amanda-Ładna fryzura:0,ale ten błyszczyk daje takie wrażenia jakby nie miała ust :O 10/10
Siorka-Dziwne usta,ale tak ogólnie może być 8/10 Merkucja-wygląda staro,ciekawa fryza:P-7/10 Michelle-nie podoba mi się takie oczy i usta mam wrażenie że jest taka "leniwa" ale jak się przyjrze nawet ładna-8/10 Yumi-Śliczna,ładne oczka : *, i błyszczyk wogóle wszystko super and sweet:*-10/10 |
Merkucja jest sliczna. Ja ja musze mieć *,* Czwarta simka, jest jakas tak dziwna, nie podoba mi sie, nie umiem określić czemu ;p Ostatnia też taka sobie, ale pierwsze trzy są naprawdę śliczne ;>
|
mm, śliczne. mam pytanie... skąd masz ten, no... skin? *__* no, wiesz, o co mi chodzi ;>> skórę, o! ^^
|
Właściwie wszystkie są fajne,ale najbardziej do gustu przypadła mi druga.Są bardzo naturalne,mają śliczne oczy, cerę,włosy i bardzo dobrze dobrany makijaż.Tą drugą chętnie bym ściągnęła. :D
|
Cytat:
|
Amanda: Nom troszkę dziecinna jest, ale ładna, chociaż nie pasują mi tutaj za bardzo jej brwi. Może lepsze byłyby ciemne? 8/10
Siostra Amandy: Jest piękna! Ma dziwne usta, ale skoro mówisz, że taka minę tylko zrobiła, no to Merkucja: Rzeczywiście wygląda wrednie :P Jak na wrednego babsztyla wyszła Ci wspaniale, jednak zmniejszyłabym jej trochę czoło 9/10 Michelle: Simka jest ładna, ale nie podobają mi się jej oczy :P I ma taki wklęsły nos, albo mi się zdaje. 8/10 "wypierdek": Ja też nie przepadam za tym typem urody. Nie lubię połączenia jasna skóra, czarne włosy i oczy. Może jakby była inna fryzura. No nie wiem. 5/10 |
One są boskie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Daj do ściągnięcia please ;)
|
Mi też się podobają
|
no... wszystkich skiny, oprócz Merkucji *__*
|
Ta pierwsza wygląda tak jakby miała lekkiego zeza. Reszta dość ciekawa, jednak moją faworytką jest Merkucja.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:55. |