![]() |
Przepiekny , idealny , cudny - bardzo mi sie podoba wiele pracy wlozylas - brawo :)
100/10 |
Piękne...cudo... Ja chcę w takim mieszkać! xD
|
Ja lubię przytulne domki, a ten jest dla mnie jakiś zimny.
|
Ten domek jest śliczny,zarówno na zewnątrz,jak i w środku!Brawo!
|
Śliczny, śliczny, śliczny! Trochę duży, ale i tak ŚLICZNY! A więc 10/10.
|
Dziękuję bardzo za komentarze. Nie spodziewałam się aż tak pochlebnych. :D
Mnie się ten dom bardzo podobał ale mogłam być odrobinę subiektywna ;) Do ściągnięcia dam pod koniec tygodnia bo teraz nie mam zbytnio czasu a jutro wyjeżdżam B) Jeszcze raz dziękuję za komentarze i zapraszam do oceniania tych, którzy jeszcze nie ocenili :D Cya :* |
Sliczny *__*
Uwielbiam nowoczesne domki,a ten taki jest. Moze troche zimny,ale jak przypuszczam-taki mial byc ; ) Powstawal pol roku?Chyba z przerwam?: P 10/10 |
Bardzo ładny domek. Pomysłowo wykonany, ma swój styl. Nie chciałabym w takim mieszkać, bo za zimny, ale dla simów jest idealny(no może nie do końca,, mi by się na pewno ciął :D): 10/10
|
Jestem normalnie oczarowana, do bryły nie mam nic do zarzucenia, umeblowanie też jest świetne, nie za dużo nie za mało, ale tak że jest w sam raz... Ogródek mogłby byś lepszy daję 9,5/10
|
Z zewnątrz wygląda trochę przeciętnie, ale w środku jest cudownie. Uwielbiam takie wnętrza w biało-czarnych kolorach. Wydaje się tak czysto i jasno przede wszystkim.
Bardzo mi się podba sypialnia. Nie wiem skąd ty to bierzesz, ale meble są przecudne. Dasz link do tego domka? 1o/1o |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:56. |