![]() |
Obiecany screen: ;)
http://img231.imageshack.us/img231/1594/vv3ah.th.jpg Takie coś pojawia się po załadowaniu głównego menu. |
Cytat:
jak zwykle mam szczęście... :wacko: |
no dobrze, ale jak mam cepa i spelniam warunki ktore byly wczesniej powiedziane, ,,zachaczam'' wlacz zawartosc zmodyfikowana i co? i nic! nadal mi sie nie wyswietlaja meble!!
|
Cytat:
EDIT: Nasty: Jeżeli zahaczasz "włącz" i szukasz dodatków to ich nie znajdziesz - musisz wyłączyć grę i włączyć jeszcze raz. |
Cytat:
P.S Troszke inne pytanie, jak wchodze na jakas parcele moim samochodem to mi się to ładuje 15 min O_o Gre mam (Nż) od wczoraj może dlatego... sama nie wiem *-* (pisze tu bo nie będe zakładać nowego tematu) |
Dzięki Kash B)
|
ja mam jeszcze jeden sposob na dodatki :P tak wiec:
otwieramy folder Moje Dokumenty zakładamy folder EA GAMES [u niektorych on juz jest] w tym folderze zakladamy kolejny folder The Sims 2 i w tym folderze zakladamy juz ostatni folder Downloads i wszystkie dodatki wpakowywujemy wlasnie tutaj ten sposob jest przeze mnie sprawdzony :D wiec powinno u was tez dzialac :) :) |
Cytat:
|
Cytat:
i dalej nic... :con: |
Milky, tu chodzi o to, że to okno pytające o zawartość zmodyfikowaną pojawia się dopiero w dodatku NŻ i każdym kolejnym ;D
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:48. |