![]() |
jurz mniejszych się nieda jedynie ten salon mam wielgachny bo to wynik malutkich pomieszczeń :)
|
Cóż, ten ma powiedzmy że nienajgorsze pomieszczenia. Wyłączając eeeee salon (o ile mozna to tak nazwac bo na takiej przestrzeni mozna caly dom zbudowac). Mogę dać ocenę... no jakieś 4/10
|
Jezu. Zamknij sie w sobie i nie pokazuj swoich domków! -_-
Chyba sama widzisz, że są okropne? to nie TS1! ( nawet w ts1 robilem ladniejsze.. eh ) |
Cytat:
|
To już twój trzeci domek, a i tak się nikogo nie posłuchałeś >.<
Robisz za duże(i to bardzo) pomieszczenia! Potem wstawiasz dwa mebelki i koniec. Wierz mi, nie chodzi tutaj o ilość domków których zrobiłeś, tylko o jakość. |
ee.. ja takie domy robiłam w 2 klasie podstawówki :|
Lepiej nie będę oceniała :| |
Nie no, ohyda.
Taka rada: Nie rób najpierw całej bryły, a potem nie umieszczaj pokoi. Najlepiej robić każdy pokój osobno, czyli tak jakby bryła powstaje z kształtu pokoi a nie pokoje z bryły. |
Ja mogę...
...tylko powiedzieć - nie rób takich wielkich pomieszczeń! Tragiiika xD . 2/10 :) .
|
Cytat:
nie napewno jak bym nie słuchał niczyjych uwag to wszystko bym miał wielgachne a mam tylko gigantyczny salon i nie mówcie że mam wielkie pomieszczenia bo to mnie dobija mam tylko wielgachny salon a reszte jurz super małą |
Jak dla mnie ten dom ma za duze stanowczo pomieszczenia i wydaje sie taki pusty...
EDIT: Ale ty Wickoo jestes naprawde niemiły w stosunku do innych. Ja juz nie bede wytykac co ty rboisz brzydko a ja robie tysiac razy ladniej. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:24. |