![]() |
Zdjęcia FATALNE. Zrób cos z tym ;P . Przedstawienie postaci spoko. Ocenie po odcinku. Mam nadzieję, że poprawisz fotki :D .
|
Zdjęcia...
Foty są fatalne mam nadzieję ,że je poprawisz ...Fabuła wydję się być ciekawa ,a no i czekam na odcinek...Narazie nie będę dawać szczegółowej oceny może tak około 2,3 odcinka...Życzę udanego fotostory... :(
|
Szczerze to może być. Naprawdę nie jest źle. ocenię po grugim odcinku.
|
No no
Nie jest zle napisy raz grube raz ,,chude'' ale wciąga narazie 8/10 podkreslam narazie moze byc lepiej
|
W sumie ,to nie najgorzej,chociaż oprócz oświadczyn blondynki i imprezy u Agaty nie widzę fabuły -.0
Z fotkami już nie jest źle,ale ścianki są niskie. 6+/10 na zachętę. |
Jak na 1 raz całkiem nieźle ;)
|
Na pierwszy rzut oka, fotki są o niebo lepsze ale... nie ma zdjęcia na którym by nie było niskich ścian!! Toż to okropne oO Nie zapominaj o tym... To dość ważne przy robieniu zdjęć, tak samo jak kryształki czy dymki!
Jak narazie to nie było nic ciekawego... Idiotyczne jest to, że koleś oświadcza jej się przez telefon =P Ja bym takiego z okna wyrzuciła =P Czekam na drugi odcinek. Pozdrawiam, ..::CaRmEn::.. |
Jakość jest lepsza niż przy przedstawieniu postaci, ale oczywiście niskie ściany przeszkadzają. :P Ale skoro potem ma nie być, to nie będę się czepiać.
Czcionka jest czytelna, najlepiej wygląda ta pogrubiona. Obrazek nr 3 nie ma numerka, ale mniejsza z tym. ;) Główną wadą jest to, że często nie wiadomo, od którego dymka zacząć czytać. Albo ustaw to tak, żeby było wiadomo i żeby za każdym razem czytało się w ten sam sposób, albo ponumeruj. ;) No i jeszcze jak wcześniej wspomniałam, przydałyby sie spacje po kropkach i przecinkach, bo nie zawsze je dajesz, a wtedy tekst jest nieco "zbity". I te przeciągania w stylu "Prooooooooszę" odrobinę za długie, ale to tylko moje zdanie. Treść- zwyczajna, nie jest źle, nie jest też super. Po prostu życie rodziny. Wszystko jest w porządku, tylko jak wspomniała ..::CaRmEn::.., te oświadczyny przez telefon były nieco nie na miejscu. :D Te dymki bardzo dobrze Ci wychodzą jak na takie robione w Paicie- ja bym tak zgrabnie nie umiała domalować brakujących elementów. ;) Czekam na następny odcinek i mam nadzieję, że będzie coraz lepiej. :) Pozdrawiam |
Teksty i postacie są ok. Mi przeszkadza tylko to, że FS jest o onormalnych simach, ale nie przejmuj się mną ;)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:54. |