![]() |
Grafika poprawna,zdjęcia robione dobrze. Tylko fabuła troszke nudna i oczywista. Mam nadzieje że się rozkręci a raczej nalegam żeby się rozkręciło.
|
No więc:
Komiks jest estetyczny, wszystko bardzo dobrze wygląda i przyjemnie się ogląda. Teksty dobre, nie ma żadnych błędów i niedociągnięć. Tematyka... Jestem ciekawa, czy Madzia będzie walczyć o Adama (pewnie tak :D) i w jaki sposób, co się będzie dziać... Ale uważam, ze ten podział na biednych i bogatych jest trochę za mocno zaznaczony. Np. w opisie Darka jest: Nie lubią go tylko bogaci simowie. Nie bardzo rozumiem, czemu nie lubią go bogaci Simowie, i czy wszyscy bogaci go nie lubią, a wszyscy biedni lubią? To jakaś reguła? Albo to trochę dziwnie zabrzmiało: Nie uznaje marginesu społecznego, bo dla niej to nie są ludzie, a zwierzęta. Nie, że takie podziały nie mogą byc, bo w życiu też przecież różne są, ale Twoje fs wydaje mi się takie "życiowe", a ten aspekt jest przejaskrawiony. ;) Tak jakby całe życie bohaterów kręciło się wokół tego, kto jest bogaty, a kto biedny. To była tylko taka mała uwaga, reszta jest w porządku, dymki po kolei, na zdjęciach z imprezy widac trochę nieba nad ścianami i czasem jak ktoś krzyczy to ma zamknięte usta, a tak poza tym wszystko dobrze. :) Czekam na kolejny odcinek, ocenę dam może po odcinku 4. Pozdrawiam |
Noo bardzo fajny komiks,zresztą uwielbiam komiksy oczywiście 10/10, nie moge sie doczekać kolejnego odcinka.Pozdro dla wszystkich!!!!! :* :)
|
Tak, misiek, wiem. Przeniosłabym się tam... tylko dużo roboty jest z zamieszczaniem zdjęć, a tam musialabym to robić na nowo. Jestem na to zbyt leniwa :P . Poza tym nie wiem gdzie (w jakim topicu) można zamieszczać tam fs... :|
|
Niezapominajka, jest tam dział na komiksy. ;) Ale niewidoczny dla gości, jak się zarejestrujesz, to zobaczysz. :)
A obrazków nie musisz wstawiać od nowa- wystarczy, że tu, na tym forum klikniesz na poście z odcinkiem "EDYTUJ" i zobaczysz cały kod odcinka- wystarczy skopiować i wkleić do posta na nowym forum i będzie. ;) Pozdrawiam Edit- Kluseczko, można dawać i tu, i tu. |
Nie dawaj na simsweb... Proszę... Nie rób mi tego... :-(
|
Dzięki Isi :D . W takim razie przeniosę się tam pod wieczór. Ale nie martwcie się... Tutaj też postaram się dawać nowe odcinki, żeby zakończyć moje fs. Chyba, że nie będe miała na to czasu...
|
Eee... :wub: Zakochałam się w tym FS nie patrze na błedy ;p To jest cudowne czekam na dlasze odcinki :* :* :*
Uznanie w niebie :D |
;)
:D Musze przyznać, że przyjemnie się czytało, choć na początku pogubiłam się, od której wypowiedzi zaczynać, ale potem jak wstawiłaś numerki, to już ok. Czekam na kolejne odcinki…pa ;)
:tu: :tu: :tu: :tu: :tu: :tu: :tu: :tu: :tu: :tu: :tu: :tu: :tu: :tu: :tu: :tu: :tu: |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:48. |