![]() |
Ja chciałam się zapytać bo dostałam taką strone z dodatkami www.parsimonious.org ale tutaj nie zauważyłam takich fajnych rzeczy jak są w tm domku błagam dajcie linka dzie są takie fajne rzeczy!Plis!!!!!!!! ;(
A domek mi się podoba tylko troche za dużo kwiatów ale to nie zmieni mojej decyzji!10/10:) |
no ja zawsze lubiłam budować domki w the sims(szczególnie z dodatkami)dlatego podoba mi się,chociaż nie postarałaś sie tak aż na 10/10,dlatego daję ci 8/10
Moja simcia...nie patrzeć! |
no ja zawsze lubiłam budować domki w the sims(szczególnie z dodatkami)dlatego podoba mi się,chociaż nie postarałaś sie tak aż na 10/10,dlatego daję ci 8/10
________________ Moja simcia...nie patrzeć! Woogie-boogie,boogie-woogie,boogie-woo! |
domek
jest ok ale to nie jest sims 1 moja nota to 3/10 a jak poprawisz to 9/10 bo za duzo kwiatow
|
Fajny.
9/10 Za dużo kwiatów na zewnątrz. Ile ogrodników zatrudniłaś????100 :D ??? A może jednego który podlewał je przes 5 dni :P :P :P . pozdro |
Cytat:
|
hmmmm
tak jestem nowa ale oglądałam domy.Simsy mi sie rozwalily ale oceniac troche umiem.bede szczera-za duzo kwiatow!!!!!kuchnia nie bardzo mi sie podoba .do reszty nie mam zastrzerzen ale moglo byc lepiej.5/10
|
Cytat:
Próbuj robic domki to z czasem wyjda ładniejsze;) |
Odp: Skromny domek:)
Hmm domek bardzo ładny ale na zewnątrz jest za durzo kwiatów a za mało trawy i drzew(oj drzew nie ma).Co Ty robisz jak nadchodzi czas podlewania? :D (Lub Twój ogrodnik?)
|
Odp: Skromny domek:)
Dom jest bardzo fajny ale:
1. Za dużo kwiatów 2. Dziwny basen 3. Łazienka trochę za duża i zbyt pusta Ocena to 8/10 (Starania doceniam :) ) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:23. |