TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 1: Zdjęcia z gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=253)
-   -   Domeczek [BRAK ZDJĘĆ] (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=32326)

Kadia 16.09.2006 12:28

Dom po prostu kłuje w oczy. A każdy przedmiot z innej parafii. To po prostu brzydko wygląda. Łózeczko z sercem, tu jakieś nowoczesne fotele, azjatycka szafa i jak to ma ładnie wygladać? :O

WifeFaraon'a 07.06.2007 18:53

Brzydki, nie podoba mi się nic w tym domku :con:. Z zewnątrz taki ogromny :no: i brzydki ogródek.
Wewnątrz niektóre pomieszczenia są za duże i wogóle nie mój styl. :no:.

berry 10.06.2007 15:12

Hmmmmm..... Bryła taka wielka i sztuczna. Zbyt wielka jak dla mnie. Budujesz bardzo wielkie pomieszczenia i prawie puste. Pokój Antosia i rodziców są całe puste. A ten pokój cały kolorowy, albo ten róż. Moja ocenka 4/10.
PS: Wcale nie potrzeba dodatków z necika, żaby budować fajne domki :P

Maxsel 12.06.2007 13:49

Dom jest zewnątrz spoko tylko troche mniejszy żeby był i dalej troszkę od ulicy.
na to wygląda że jesteś osobą leniwo ponieważ mało jest w ograodzie kwiatów i nie ma ścieżek. :con:
Ocena zewnątrz 7/10 ( przez wielkości i ogród nie 10)
Wewnątrz jest to jedna wielka tragedia brak dodatków z neta :O chociaż beznich da się zrobić łodniej :) nie jest dobrze zagospodarowana pszestrzeń po prostu wielkie pustki pokoje czyli ich układ jest pospolity ale jeden z lepszych niz jakieś tam ścianki bez układu i bez pardonu. ;) A jeśli sątam wszystkie dodatki lub przynajmniej do zwierzków to popsułaś sprawe. :(
Ocena wewnątrz 3/10
Ogólna ocena 5/10

adrian13 06.09.2007 16:15

Odp: Domeczek

ladny domek widzialem ze bez zadnych dodatkow z internetu to mi sie podoba ale troche takie puste pokoje na 1 pientrze ale w skali od 1 do 10 daje 8

Elros 18.09.2007 20:02

Bleeeeeeeeeeee ! obrzydliwy nic do siebie nie pasuje kolory strasznie dobrane robione widocznie na szybko :P Wszystko paskudnie dobrane ! na zewnątrz wygląda strasznie i w środku tak samo.Paskudny jest zdjęcie (wyposażenie) pokoju i antosia nic nie pasuje niewiem jak możena połączyć niebieskie łózko z brązowym fotelem i z jasną biblioteczką chciałaś zrobić duży dom ale ci coś nie wyszło.Tragedia sciągnij cos z internetu bo żal patrzec na ten domek :/ 2/10

kama_kizia 13.10.2007 11:43

domek taki sobie. nic z neta, pokoje za duże. ja wole mniejsze, ale ładne. ale jak kto chce.
ocena:
4/10

MilQa 14.10.2007 19:35

domeczek? wielkie i nieładne domisko! ałć. zbyt duże pomieszczenia, takie to sztuczne. nie podoba mi się

19kamila94 26.10.2007 19:23

hymm... nie wiem co tu mówić ale powiem jedno ze zapusty i podziwiam to ze nie ma dodatków zneta tak jak to robią inni bez nich też da sie grać :)

Origáme 19.01.2008 20:58

Nie Podoba Mi Się Jest Zbyt Duży
Pozdr. :)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:50.