TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Dziwne bliźniaki (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=32332)

miracle 10.07.2007 20:18

Odp: Dziwne bliźniaki

Też Tak miałam. Ona czarna- on biały, a dzieci dwie dziewczynki. Jedna- czarna, a druga - "opalona". Poza kolorem skóry były identyczne. :))

lithium 11.07.2007 13:36

ale to głupie uważam że kolor skóry powinien być 'wypośrodkowany' tak jak w normalnym życiu ;d

Alene 11.07.2007 16:57

Cytat:

Napisał Oshin
Hey. Mam trochę nietypową sprawę i postanowiłam napisać, może komuś już też się to przytrafiło ale... urodziły mi się bliźniaki. Nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby jeden nie był murzynkiem (chłopiec) a drugi mulatem (dziewczynka) :D Trochę mnie to zdziwiło no bo zazwyczaj bliźniaki są w "jednym kolorze" ;P
Aaa żeby nie było nie używałam żadnych kodów typu "twinzr2cute", a więc wszystko przebiegło w sposób NATURALNY :)

Pewnie przyczyną jest to, że moja Simka tuż przed ślubem miała mały romansik z murzynem... Zaszła w ciąże, wyszła za mąż za mulata no i jak nadszedł czas porodu okazało się, że jest tak a nie inaczej... Teraz mam pełno roboty, bo dwójka dzieci w Simsach to ręce pełne roboty....

PoZdRaWiaM :) Ciekawe czy ktoś jeszcze miał taki przypadek w swojej simowej rodzince, bo wyjątkiem raczej nie będę... :P Ale zdziwiło mnie to BARDZO, aż piszę to wszystko tutaj B)

tez tak miałam.bo moja simka była biała(liliana przyjemniak-czek i szczepan marzyciel.chyba ich znacie tzw.(karnacje)czarna i biała.i wyszedł murzyn i mulat.a to ze blizniaki to nic ze inne.bo sa jedno jajowe i dwu jajowe.czyli jedno to takie same a dwu to inne ale w tym samym czasie sie rodzą.nic dziwnego:)

ultraviolence 05.08.2007 13:08

A ja miałam taki przypadek: Nina Kaliente urodziła bliźniaki z moim podstawionym simem. Wszystko byłoby okej, gdyby nie to, że jedno z tych dzieci miało zdeformowaną twarz! Dziewczynka była normalna, a chłopiec miał dziwnie wydłużoną brodę (prawie jak Czesio z WM :laugh: ). Śmiesznie to wyglądało.. I to mają być bliźniaki? ;)

Kasiunia14lat 05.08.2007 14:17

Cytat:

Napisał Oshin
Hey. Mam trochę nietypową sprawę i postanowiłam napisać, może komuś już też się to przytrafiło ale... urodziły mi się bliźniaki. Nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby jeden nie był murzynkiem (chłopiec) a drugi mulatem (dziewczynka) :D Trochę mnie to zdziwiło no bo zazwyczaj bliźniaki są w "jednym kolorze" ;P
Aaa żeby nie było nie używałam żadnych kodów typu "twinzr2cute", a więc wszystko przebiegło w sposób NATURALNY :)

Pewnie przyczyną jest to, że moja Simka tuż przed ślubem miała mały romansik z murzynem... Zaszła w ciąże, wyszła za mąż za mulata no i jak nadszedł czas porodu okazało się, że jest tak a nie inaczej... Teraz mam pełno roboty, bo dwójka dzieci w Simsach to ręce pełne roboty....

PoZdRaWiaM :) Ciekawe czy ktoś jeszcze miał taki przypadek w swojej simowej rodzince, bo wyjątkiem raczej nie będę... :P Ale zdziwiło mnie to BARDZO, aż piszę to wszystko tutaj B)

Nie lubię gdy ktoś pisze trawką... czyżby Ci się klawiatura popsuła? :D
A co do tematu, to moja simka miała romansik najpierw z murzynem, a dzień później z normalnym miałym simem, i później okazało się, że jest w ciąży. Urodziły się dwie dziewczynki, jedna była murzynką, a druga biała :D Czyli nie jesteś pierwsza. :P
Pozdrawiam
Kasia

elianka 08.08.2007 11:43

heh wczoraj przeczytałam ten wątek zaczęłam grać i pierwszy raz w grze urodziły mi się bliźniaki i to w różnych kolorach :D z taty Ciemnoskórego i mamy Mulatki :D czyżby to forum miało jaki wpływ na moją grę? heh

Werk@ 31.08.2007 13:09

Ja miałam jeszcze bardziej dziwne bo miałam : UFO i białego człowieka :wacko:

Lorette 01.09.2007 10:08

Mi za to urodziły się... zbyt podobne do siebie bliźniaczki :) Rozróżniałam je tylkopo tych zdjęciach :P

sympathique. 08.09.2007 09:20

A ja miałam jeszcze dziwniejszą rzecz.... z dwóch białych Simów urodziło się dwóch Murzynów.. :o

Sandy 14.09.2007 17:57

Ciekawe te przypadki... mi najczęściej (jeśli chodzi o bliźniaki) rodzą się mulaci. Czasem bliźniaki są takiej samej karnacji, a czasem jedno ma tą jaśniejszą, a drugie tą ciemniejszą. A jeśli chodzi o pojedyncze dzieci to różnie bywa :con:

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:11.