TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Na czym polega tajne stowarzyszenie ? (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=32638)

rosex 20.02.2007 11:16

A jeżeli chodzi o tą siedzibę tajnego stowarzyszenia? Bo ja ją kiedyś wyciągnęłam ze skrzynki parcel, postawiłam i znikła. A teraz nie pamiętam w jakim otoczeniu akademickim to postawiłam (ale chyba w jednym z tych, które sama zrobiłam i później skasowałam). Czy jest jakiś sposób, żeby to przywrócić, albo ściągnąć skądś?

Monitkowa 20.02.2007 11:56

Ja dołączyłam do bractwa dla studentek z oceną 3+
Po jakimś czasie wróciła z 5-
Ja jakos na początku nie chciałam być w bractwie... a teraz wiem, że warto

Eámanë 20.02.2007 12:18

Cytat:

Napisał Jaroszka
A jeżeli chodzi o tą siedzibę tajnego stowarzyszenia? Bo ja ją kiedyś wyciągnęłam ze skrzynki parcel, postawiłam i znikła. A teraz nie pamiętam w jakim otoczeniu akademickim to postawiłam (ale chyba w jednym z tych, które sama zrobiłam i później skasowałam). Czy jest jakiś sposób, żeby to przywrócić, albo ściągnąć skądś?

Nie trzeba tego przywracać, ono ma zniknąć :) Tak naprawdę ciągle tam jest, ale go nie widać, bo w końcu jest tajne :P W gotowych otoczeniach akademickich siedziba tajnego stowarzyszenia już jest, w tworzonych przez siebie trzeba ją wstawić właśnie ze skrzyni parcel.

rosex 20.02.2007 12:52

Cytat:

Napisał Eámanë
Nie trzeba tego przywracać, ono ma zniknąć :) Tak naprawdę ciągle tam jest, ale go nie widać, bo w końcu jest tajne :P W gotowych otoczeniach akademickich siedziba tajnego stowarzyszenia już jest, w tworzonych przez siebie trzeba ją wstawić właśnie ze skrzyni parcel.

Dzięki wielkie. Już myślałam, że w tych gotowych otoczeniach tego nie ma, a skoro już nie mam tego w skrzyni to nie ma tego w ogóle w grze. Dzięki jeszcze raz. W takim razie idę grać i wypróbuję to stowarzyszenie

chemical_bride 16.09.2007 10:03

Odp: Na czym polega tajne stowarzyszenie ?

o jaa spotkałam jednego z lamą, nie wiedzialam ze to tajniak ;D

stagnacja 21.09.2007 17:57

Ja też zauważyłam, że jak dołączam Sima z Tajnego Stowarzyszenia do rodziny to od razu pojawia się ich więcej xd

GRUSSSER 22.09.2007 13:31

A mi nikt Taki się nie pojawia.:1smutny: Jak ich "przywołać"?
Może kodem?

stagnacja 22.09.2007 14:18

Cytat:

Napisał GRUSSSER
A mi nikt Taki się nie pojawia.:1smutny: Jak ich "przywołać"?
Może kodem?

Wpisz w okolicy kod boolProp testingCheatsEnabled true ;)
później wejdź w Akademik i jak pojawi się gostek naciśnij na niego (trzymając Shift) i wybierz Make Selectable :)
Pozdrawiam
Fever

hania 07.10.2007 07:34

nie moge ich nigdzie zobaczyc........:(

malenka146 10.11.2007 11:35

Ja założyłam swoje bractwo, miałam mnóstwo członków, a później po mnie przyjechali :D Ale dla mnie się tam nudziło, wróciłam do mojego przytulnego domku ;)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:48.