![]() |
Jak narazie to niezle... wlasciwie co ja mam do powiedzenia :P jestem nowa na forum xP krytyką zbytnio sie nie zajmuje ;P zdjęcia są super :tu:
|
Super!!!!!!!!! :tu: Tylko...kiedy będą wreszcie odcinki?! ;) Czekam z niecierpliwością! :papa:
|
Szczerze? Ble. To jest tylko jakiś początek. Początek niczego. Potrzebne jets jakieś rozwinięcie.
Nie ma dwóch wykrzykników. Jest albo jeden albo trzy. Nie można także umieszczać w tekście uśmieszków. Absolutnie niedopuszczalne są uśmieszki w tekście mówionym. Trzecie. Wykrzykniki. Wykrzyknik to krzyk, więc wychodzi, że twoja bohaterka cały czas wrzeszczy. Jestem na nie. |
Fajny początek. Pomysł mi sie podoba czekam na dalsze odcinki.
|
:)
B) Bardzo fajnie zaczełaś.Miałas dobry pomysł , gratuluje.Czekam na pierwszy odcinek...
|
Zapowiada sie ciekawie mam nadzieje ze uda Ci sie i bedziesz zbierac same pochwaly :D pozdro!!!
|
Naprawdę się super rozpoczyna :D Fajne zdjęcia :) Czekam na 1 odcinek ! :)
|
bardzo fajny początek bynajmniej według mnie czekam na odcinek :D
|
No, no narazie wtep byl OK. Postaraj sie dalej tak trzymac to moze wyjdzie cos z tego ciekawego :)
|
Extra...
Wstęp, jak na razie, bardzo mi się spodobał!
Nie wiem jaka będzie fabuła, ale bohaterka jest spoko :D Nie jest papierowa. I ma fajny charakter. ReWeLaCjA Niektóre rzeczy, (tak jak na przykład to, co Samara mówiła o imionach) kojarzą mi się z książkmi Meg Cabot... (nie lubię Pamiętników Księżniczki) Aha, jest jedna rzecz, która mnie trochę wkurzyła. Dokładnie pierwsze słowa Samary ( :| To imię kojarzy mi się z "Ringiem"... ;( ) "Od razu podkreślam że to nie jest pamiętnik. Pamiętniki kojarzą mi się z opuszczonymi nastkami szukającymi miłości" - jakoś tak to szło. Niemalże identyczne zdanie rozpoczyna książkę (nie wiem czy dokładnie rozpoczyna ale jest na jednej z pierwszych stron) Kate Andrews "Trzynastolatki". Oczywiście mogłaś to zrobić nieświadomie, być może nie czytałaś tej książki. Mam nadzieję, bo to trochę głupio... Z niecierpliwością czekam na następny odcinek. PS. Sama kiedyś też zakończyłam wstęp słowami "Muszę iść mama woła mnie na obiad" (ale w moim przypadku to była kolacja). |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:23. |