![]() |
Ja nawet o czymś takim nie wiedziałem! Gram w TS2: NŻ już miesiąc, ale jeszcze nie odkryłem wszystkich nowości.
|
Można również dostać rabat w restauracji. Trzeba zaprzyjaźnic się z kierownikiem sali. Im wyższy poziom, tym większy rabat
|
A ja nigdy żadnych listów nie dostaje :D Wpisuję kod moveobjects on i kasuję skrzynkę ;P Wkurzają mnie raczunki i komornik gdy mi coś zabiera. Ale teraz już kasować nie będę jeśli naprawdę takie ciekawe rzeczy przychodzą. Mi po udanej randce sim kwiaty przynosi (z liścikiem) ;P
|
Cytat:
Po zjedzeniu kolacji naciśnij na te miejsce kierownika i tam masz : zapłać gotówką zapłać kuponem (czy coś podobnego) ucieknij bez płacenia Ja najczęściej płace gotówką lub uciekam! :D :D |
ja nigdy nie dostałam listu miłosnego!!!;(
|
Kod na listy miłosne itp?
Dość długo grałem w The Sims 2:Nocne Życie ale jakoś coś takiego mi się jeszcze nie przytrafiło.A może ktoś zna jakiś kod na to?Proszę o odpowiedź oks?
|
Za nieudaną randkę
Jeśli o mnie chodzi to dostałam tylko "Nie dzwon do mnie".
Czasami też jak płacisz pokazuje się że Sim XXX zapłacił za ciebie ileś tam procent rachunku, bo jesteś jego przyjacielem . Ja jak miałam wszystkich kelnerów za przyjacieli to na mnie się złożyli i nic nie zapłaciłam |
Tez dostałam "Nie dzwoń do mnie" i dalej tez cos było..
ale już nie apmiętasm Ps. I tak dzowniłam ;P |
Najlepsza jest 'śmierdząca bomba' po nieudanej randce :D Ja zwykle dostaję miłosne liściki, albo chociaż kwiaty. Nigdy za to sim nie przyniósł mi żadnego prezentu w postaci kanapy czy telewizora.
|
Ja dostaję tylko kwiatyz liścikiem. Ale nigdy nie dostałam listu :(
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:06. |