![]() |
Ja czasem tak a czasem tak.Kiedy mi się chce :lol: prowadze swoją simkę/sima do sławy sama bez pomocy zaklęć czy obrazków,lecz jeżeli chce zeby simka/sim był szybko uwielbiany :P tio oczywiście obrazek lub zaklecie ^_^.
|
..No i zaczeło sie mam 2 gwiazdki i ten głupi wierbicie zaczyna za mną gonic ale ja sie ciesze pieniorzkami i luxsusem.juz sie nie mogo doczekac 2,5.
:D POZDRO WSZYSTKIM... .... ....A czy ktos mi poda strone oficjalna the sims 2..? |
A co trzeba na tej stronie kliknąć. Nie śmiejcie się nie estem zbyt dobra z angielskiego i chciałabym wiedzieć. Ale trudno jest własnymi siłami więc ten obrazek to jest myśl. Prosze pomóżcie. Pozdrowkionka
P.S. Nadal zdobywam sławę własnymi siłami :D :lol: :P :D |
Ja zostałem gwiazdą własnymi siłami. Dostałem 3 nagrody simmy, 2 złote manekiny i dwa srebne, złota kamera i brązowa i srebna gitara.
Byłem na 2 miejscu w TOP TEN, chciałem być pierwszy ale nie mogłem znudziło mi się i mój sim został beta-testerem :P |
Za osiągam gwiazdrostwo własnymi siłami :D no.. Czasem, żeby zdobyć gwiazdę- przyjaciela użyją jakiegoś czaru B)
|
Sorry ze odbiegam od tematu ,ale czy ktos mi moze podac adres oficjalnej angielskiem strony z THE SIMS2.
PROSZE ;) |
Ja zdobywam slawe własnymi siłami ale najpierw zdobywam przyjaciół i umiejętności lustrem :P :P :P
|
ja to tam własnymi siłami zdobyłam sławe :D
|
Ja osobiście doszłam tylko do trzech gwiazdek dalej przebrnąć nie mogłam :P Dalej skorzystałam z pomocy lustra :D
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:28. |