TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Instalacja nowego dodatku a stare dane (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=33564)

Isi 10.10.2006 12:48

Cytat:

Napisał SuRvEy
Nie mają prawa się usunąć :)

Mają prawo, bo mi się raz usunęły i kilku osobom, które znam, również.

Ale na szczęście robię zawsze kopie zapasowe i mogę wkleić dane z powrotem do Moich dokumentów i wszystko jest. ;)

Mechaniczna Pomarańcza 13.10.2006 12:54

:)

Powiem szczeże , że od kąd instaluje Simsy to jeszcze nigdy mi się tak nie stało . Ale zawsze na wszelki wypadek robie backup plików . Natomist często bywa tak , ze odinstalowywują mi dodatki z neta - nie wiem czym to jest spowodowane ale jakoś się tym nie przejmuje ^^

Kadia 14.10.2006 22:01

Hmm.... W książeczce WB jest informacja, że gdy instaluję własny Biznes, to muszę zrobić kopie zapasowe, a dodatek zainstalować w innym folderze, nie tam gdzie zainstalowałam The Sims 2, bo on się na tę grę zagra i albo nie będzie działać, albo będą jakieś inne problemy :( W tym wypadku trzeba zrobić reinstalke :(

Mechaniczna Pomarańcza 15.10.2006 10:02

W każde książeczce tak jest napisane a jakoś nigdy mi się tak nie dzieje dla mnie to jest troche naciągane .... ;P

pocia 15.10.2006 12:38

Cytat:

Napisał Mechaniczna Pomarańcza
W każde książeczce tak jest napisane a jakoś nigdy mi się tak nie dzieje dla mnie to jest troche naciągane .... ;P

widocznie mialas szczescie. ale naprawde lepiej zawze zrobic kopie zapasowa niz potem uzalac sie nad swoimi simowymi postaciami. a raczej ich brak^^

mroffeczqa 17.10.2006 17:58

mi też nigdy się nic takiego nie stało ale ja niedawno miałam format kompa i musiałam WSZYSTKIE dodatki dać na płyte...hmm...tylko że wziełam tylko dodatki , bez simów itepe...więc mam dodatki na płycie , a simów narazie mam mało :D :O

sims_rules 23.10.2006 21:56

A ja mam pytanie co do instalacji...

Czy jeśli chcę połączyć zwierzaki z innym oddatkiem, to muszę ten inny dodatek wkładać przy instalacji (tak, jak to się robi z płytami The Sims 2)? Jeśli tak, to jestem udupiona, bo jedna z moich płyt do "Na studiach" jest w koszmarnym stanie dzięki mojemu ganialnemu kuzynowi... (założę się, że nie widzieliście nigdy tak porysowanej płyty ;]).

Muszkkka 24.10.2006 11:29

Głupoty opisujecie tutaj. Jeżeli zapisy znikną, to nie można wklejac starych saveów, bo sobie tylko wszystko sopiecie. Trzeba wszystko odinstalować, zainstalować wszystko co macie oprócz zwierzaków. Wywalić folder TheSims2 z moich dokumentów, skopiować i wkleić stare savey i dopiero wtedy zainstalować zwierzaki (oczywiście tak jak jest napisane w instrukcji w oddzielnym folderze) i odpalić grę. Nie wprowadzajcie ludzi w błąd
:wacko:

ejkej 09.01.2008 11:56

Odp: Instalacja nowego dodatku a stare dane

a nie jest przypadkiem tak, że dodatki trzeba instalować w jakiejś ustalonej kolejlości? pamiętam, że tak chyba było w the sims 1.

avenly 09.01.2008 13:37

Odp: Instalacja nowego dodatku a stare dane

Ale to jest TS 2.Dodatki instalujesz w jakiej kolejności chcesz :P

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:22.