![]() |
W czasie gry naci¶nij "Ctrl+Alt+Shift+C" pojawi się okienko.
W tym okienku można już wpisywać kody ale najpierw trzeba kasować znaczek w tej ramce. i am weak -wszystko za darmo salt off - słodka woda w rurach salt on - słona woda w rurach garbage in, garbage out c- dostęp do wszystkich konstrukcji " ¶mieciowych " power to the masses - ... energetycznych water in the desert - ... wodnych let's make a deal - założenie oferty |
i oto mi wlasnie chodzilo............... :wink:
|
pawel ja tez sobi skozystam z tych kodow dziki :lol:
|
damian kto jest dziki..... :D dzik jest zly,dzik ma bardzo ostre kly ktos spotyka w lesie dzika ten na drzewo szybko zmyka....... :D
|
nie dzik tylko dzieki napisalem :lol:
|
dob ra ale napisakles dziki polkneles e widocznie ale dalej dzik jest dziki dzis jest zly dzik ma bardzo ostre kly......... :D
|
(w domu toczcie rozmowe)
No a kto ma pomysly na nazwy miast w simcity moze tu sie rozpisac: Ja dla marty moje pierwsze miasto nazwalam:Townsvill,Drugie:Kemoczunge,a Trzecie specjalnie dla Damiana:RapturZone :D :D |
ja fla Karoliny moge nazwac Leniowast dla damiana Bawiats dla kanki maloldst dla zebry pasestord........itd......
|
Ma grę Sim City 3000 i Sim City 4000. Lubie je bardzo !!! Szkoda że nie ma kodów do gry Sim City 4000 ( wszystko zadarmo) albo jaki¶ dodatek żeby wszystko było zadarmo albo dużo pieniedzy żeby mieć !!! Jak jest to podajcie tu adre sstrony !!!! :!: :?: :!:
|
Przecież teraz prawie każdy gra w sim city 4, ale czasami lubię wrócić do przeszło¶ci... ale w sim city 3000 to jest nie fair bo jak wyburzam to płacę a mi powinni zwrócić!
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:33. |