![]() |
Cytat:
Racja, nie każdy może pisać tak samo dobrze. Ale od czego są bety? Przecież nawet, przy najmniejszej linii oporu, można pokazać fs koleżance, która jest dobra z polskiego, i na pewno poprawi błędy. Każdy może zamieścić fotostory, ale żeby było dobre, należy się jeszcze trochę postarać. |
noo keisy (dobrze?) powiedziałaś dobrze i nie rozumiem wypowiedzi _czarnej_mamby_ ;/ bo po pierwsze nie skrytykowała. po drugie doradziła i miała dobre chęci.
ehh... |
Cóż...
Oszałamiająco dużo treści. Tyle się wypowiem. :P |
Cytat:
|
Po pierwsze ktoś mówił, że nie odważył by się napisać fs w TS1
- jedno z najlepszych FS w zeszłym roku to były FS właśnie z TH1!! Nie pamiętam tytułu, ale były to fs simoleonki!! Po drugie co do waszych postów - Komętujecie Fs czy siebie nawzajem?! Po trzecie do do fs Wiem jak boli krytyka, szczególnie przy PIERWSZYM fs, więc powiem krótko jak na pierwsze fs to wcale nie jest takie złe, ale jest za dużo zdjęć i trochę za mało tekstu, np. co do tej rozmowy telefonicznej mogłabyć ją trochę opisać... np. co robi Iwona itp... Pozdro P.S mam nadzieję, że drugi odcinek będzie lepszy!! Czekam! :) |
Plis!!!
Siemka Niech KtoŚ Kto Umie Usunie To Fs.bardzo Prosze! I Nie CzepiaĆ SiĘ Mnie Za To! ;(
|
Nie usuwaj!
Cytat:
|
super fs bardzo mis ię podoba
P.s: Sorki za błęd y |
Cytat:
Ej, po co zakladac jak po 1 odc kasowac? ... Zenada... |
Takie sobie,rozumiem że to wstęp i pewnie się "rokręca" dlatego będę wyrozumiała i trzy pkt dam za to,że nie ma zbyt wielu błędów czyli pismo jest,że tak powiem "poprawnie polskie" i punkt za orginalność i śmiałość ponieważ mało kto (tzn.prawie nikt) robi fotostory w The sims. 3/10
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:14. |