TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims Fotostory (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=42)
-   -   Miłość i Rozczarowanie (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=33800)

lafilette 30.10.2006 18:02

Cytat:

Napisał _czarna_mamba_
BUEHAHAHAHAHA!
Moje fs tez nie jest jednym z najlepszych,ale nie wyśmiewam sie tak jak ty.Owszem z mojego się wyśmiewam,ale nie z innych.Może pokazesz swoje fs?Czy zdajesz sobie sprawę,że zrobiłas jej przykrość?!Nie zauwazyłas,jak bardzo sie stara?!
Mówisz,że powinna najpier obmyśleć fabułę-może i tak zrobiła?Nie pomyślałas o tym.Po za tym kto powiedział,że z tego fs ma być jakies wielkie dzieło Kopernika?Kazdy pisze tak jak potrafi,jeden lepiej,drugi gorzej.Ja jestem osobiście wściekła na takie osoby,jak ty.Bo można krytykowac,owszem,ale w umierny sposób.Na moim forum jest wiele negatywnych komentarzy,też staram sie jak mogę,ale i tak mi nie wychodzi.Dlatego też jestem wdzieczna za szczerą opinie,ale inni nie znechęcają tak do pisania fs jak ty.Bo ty bardzo zneichęciłas ta dziewczyne.Masz najpier obmyśleć fabułę-na pewno obmyślała!Gdyby tego nie zrobiła to dzisiaj nie miałabys okazji wyśmiewac się z tej fabuły.

Czego ty się czepiasz. Dziewczyna wyraziła swoją opinię, powiedziałą, co myśli o tym fs. I co z tego, że skrytykowała? Mnie też się to fotostory nie podoba. Jeśli wystawiając fotostory, oczekujesz samych pochlebnych komentarzy po ich adresem, znaczy to, że jesteś po po prostu zadufana w sobie. Naprawdę podziwiam takich udzi jak Keisy, i zapewne sama do nich należę bo: nigdy nie napiszę, że coś mi się podoba, jeśli myślę odwrotnie. Jeśli ty uważasz, że wszystko należy chwalić, niezależnie od tego, co o tym sądzisz, to jesteś zwykłą hipokrytką.
Racja, nie każdy może pisać tak samo dobrze. Ale od czego są bety? Przecież nawet, przy najmniejszej linii oporu, można pokazać fs koleżance, która jest dobra z polskiego, i na pewno poprawi błędy. Każdy może zamieścić fotostory, ale żeby było dobre, należy się jeszcze trochę postarać.

*Luthien* 18.11.2006 15:25

noo keisy (dobrze?) powiedziałaś dobrze i nie rozumiem wypowiedzi _czarnej_mamby_ ;/ bo po pierwsze nie skrytykowała. po drugie doradziła i miała dobre chęci.
ehh...

Delicate 30.12.2006 15:34

Cóż...
Oszałamiająco dużo treści.
Tyle się wypowiem. :P

Alatáriël 30.12.2006 18:00

Cytat:

Napisał Delicate
Cóż...
Oszałamiająco dużo treści.
Tyle się wypowiem. :P

Ehh... Powiem szczerze: mnie sie zbytnio nie podoba... Może jak zamieścisz 2 odcinek to będzie lepiej. I popieram tych wszystkich, którzy uważają, że krytyka bardziej mobilizuje do pracy.

Lorette 31.12.2006 09:20

Po pierwsze ktoś mówił, że nie odważył by się napisać fs w TS1
- jedno z najlepszych FS w zeszłym roku to były FS właśnie z TH1!! Nie pamiętam tytułu, ale były to fs simoleonki!!
Po drugie co do waszych postów
- Komętujecie Fs czy siebie nawzajem?!
Po trzecie do do fs
Wiem jak boli krytyka, szczególnie przy PIERWSZYM fs, więc powiem krótko jak na pierwsze fs to wcale nie jest takie złe, ale jest za dużo zdjęć i trochę za mało tekstu, np. co do tej rozmowy telefonicznej mogłabyć ją trochę opisać... np. co robi Iwona itp...
Pozdro
P.S mam nadzieję, że drugi odcinek będzie lepszy!! Czekam!
:)

asia23170 31.12.2006 13:56

Plis!!!

Siemka Niech KtoŚ Kto Umie Usunie To Fs.bardzo Prosze! I Nie CzepiaĆ SiĘ Mnie Za To! ;(

Lorette 31.12.2006 15:59

Nie usuwaj!

Cytat:

Napisał asia23170
Siemka Niech KtoŚ Kto Umie Usunie To Fs.bardzo Prosze! I Nie CzepiaĆ SiĘ Mnie Za To! ;(

Nie nie usuwaj tego fotostory! Naprawdę, teraz właśnie pokazujesz że ulegasz krytyką! Nigdy nie można się poddawać!! Ja już kiedyś to przetestowałam. Miałam inny nick i też robiłam FS i później uległam "krytyce", powiem ci że powinnaś kontynuować to FS bo warto. Nie ulegaj krytyce i znoś ją z dumą. To co ci mówią poprawiaj, ale NIGDY nie ulegaj krytyce! ktoś powiedział, że krytyka motywuje. Weź to sobie do serca!

babyborn96 31.12.2006 18:58

super fs bardzo mis ię podoba

P.s: Sorki za błęd y

rzezU 31.12.2006 21:21

Cytat:

Napisał asia23170

Czepiam sie! Czepiam sie! Czepiam sie!
Ej, po co zakladac jak po 1 odc kasowac? ...
Zenada...

anthea 08.01.2007 13:54

Takie sobie,rozumiem że to wstęp i pewnie się "rokręca" dlatego będę wyrozumiała i trzy pkt dam za to,że nie ma zbyt wielu błędów czyli pismo jest,że tak powiem "poprawnie polskie" i punkt za orginalność i śmiałość ponieważ mało kto (tzn.prawie nikt) robi fotostory w The sims. 3/10

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:14.