TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims Fotostory (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=42)
-   -   Tak, to ja... (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=33831)

_czarna_mamba_ 29.10.2006 10:30

Cytat:

Napisał semus
do dupy!!! niech pisaniem fotostory zajmą się ludzie którzy potrafią to robić. Ty się do nich nie zaliczasz. Przykro mi

to może pokaż swój komiks?mnie sie ten bardzo podoba,a do dupy to jesteś ty i twoje wyrafinowane odzyweczki.PAPA STARUSZKO!

naprawdę Kolio,bardzo ładne to FS
:)

tamiza93 29.10.2006 11:08

[QUOTE=_czarna_mamba_]to może pokaż swój komiks?mnie sie ten bardzo podoba,a do dupy to jesteś ty i twoje wyrafinowane odzyweczki.PAPA STARUSZKO!

zgadzam sie ;]

a poza tym to FS nawet fajne :) tylko postaraj sie nie pisać "=]" w dymkach bo to brzydko wyglada :)

Aappllee 29.10.2006 11:46

Mi się podoba. Zawsze w pierwszych odcinkach powinno być narazie trochę dennie, a nie zaczynać odrazu od akcji. Mi się podoba, i nie zwracaj uwagi na ludzi (wrednych małp które chcą się wyżyć na Tobie) pisz dalej ;) Daję za opowiadanie 9/10, bardzo mi się wszystko podoba, a reszta to takie przekręcenia słów jak "wychaczył" czy "dziękuję młodzieńcu" ale teraz inni użytkownicy Ci to powiedzieli i będziesz wiedziała jak to napisać. Pozdro ;)

Kolia =] 30.10.2006 09:56

Heh...

Już nie będzie komiksu... Ale dzięki za te komentarze pozytywne... :* Dziękuję. A dlaczego nie będzie?? Już wszystko skasowałam... :(
Jeśli ktoś to przecyta: NIE USUWAJCIE MNIE Z FORUM !!!!!
Komiks można usunąć xP, ale mnie zostawcie :).

Pozdrowionka dla milutkich osóbek, którym podobał się pierwszy i ostatni odcineczek i tym, które dały mi dodające otuchy komcie. :D

---

Kolia pozdrawia :D

fanka-queen 31.10.2006 13:19

Do prawie wszystkich komentujących to fotosory!

Wiem co czuje autorka tego fotostory, b sama przez to przeszłam... :(
Nie wszyscy są tacy zdolni jak wy( w co wątpie) i nie musicie krytykować kogo popadnie... :1smutny:
Internet jest też między innymi po to, żeby pokazać swoje zdolności, słowa krytyki są potrzebne, ale nie róbcie sobie z kogoś ofiary... :con:
A tak w ogole to ta autorka tak się starała a wy co? Może z tego fotostory by wyszlo coś fajnego!
KOLIA WSPIERAMY CIĘ NIE ODCHODŹ!! :love:

Kolia =] 31.10.2006 16:13

== Moshe... ==

Może jeszcze kiedyś napiszę fs, ale w formie opowiadania. :)

myszka95 04.11.2006 12:58

Oj napisz! Mnie się podoba, kiedyś próbowałam zrobić fotostory i.... Blle! Ale to jest fajne! Szkoda że NIEKTÓRZY komentowali tak że przerwałaś :/ Ale mi się podoba, serio! Super udają Ci się zdjęcia, a i fabuła ciekawa :)

Inui 01.12.2006 15:54

Kolia bardzo mi się spodobało nie ODCHODŹ PROSZE!!!
Ja chce next odc.

Ania_13 03.12.2006 17:33

Wiesz początki są zawsze trudne. Twoje były całkiem niezłe :D. Niepotrzebnie wszystko skasowałaś, jesteś zbyt wybuchowa, po co Ci to wszystko?

Po każdym z nas pojechali. Teraz nie ma archiwum, ale pare lat temu byłam pierwszą osobą, która zrobiła TS2 fotostory (simsów 2 jeszcze nie było) z samych screenów. Wiesz jaki wysiłek? A jaka frajda! A to że pojechali po mnie na całej linii, i że nie ma archiwum i wszystkie z moich 3 fotostory nie żyją to pikuś. Liczy się przyjemność :P

gregorycroft 05.12.2006 19:55

Cytat:

Napisał Megga
Pzeczytałam i mam jedno do powiedzenia: jakie dno. Przeciez tego się czytać nie da. Ludzie, zanim wstawicie coś na forum, dajcie to komuś do poczytania i ocenienia. Czemu teksty na tym forum są na takim żenującym poziomie?
Mam pytanie: czy w tym fs egzystuje coś takiego, jak fabuła, treść, akcja? Bo ja coś nie widzę.
Nie mówi się "Dziękuję, młodzieńcu", tylko "Dziękuję, młodzieńcze". Nie ma "Wychaczyć", może byc za to "wyhaczyć". Opłaca się sprawdzać niektóre rzeczy w słowniku.
Radzę ci ten "tfur" stąd jak najszybciej wywalić. I spalic na stosie.

A ja radzę poczytać jak odchodzili barbarzyncy. Może tez spalisz się na stosie za budowanie kompleksów innym osobom?

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:14.