![]() |
Cytat:
to może pokaż swój komiks?mnie sie ten bardzo podoba,a do dupy to jesteś ty i twoje wyrafinowane odzyweczki.PAPA STARUSZKO! naprawdę Kolio,bardzo ładne to FS :) |
[QUOTE=_czarna_mamba_]to może pokaż swój komiks?mnie sie ten bardzo podoba,a do dupy to jesteś ty i twoje wyrafinowane odzyweczki.PAPA STARUSZKO!
zgadzam sie ;] a poza tym to FS nawet fajne :) tylko postaraj sie nie pisać "=]" w dymkach bo to brzydko wyglada :) |
Mi się podoba. Zawsze w pierwszych odcinkach powinno być narazie trochę dennie, a nie zaczynać odrazu od akcji. Mi się podoba, i nie zwracaj uwagi na ludzi (wrednych małp które chcą się wyżyć na Tobie) pisz dalej ;) Daję za opowiadanie 9/10, bardzo mi się wszystko podoba, a reszta to takie przekręcenia słów jak "wychaczył" czy "dziękuję młodzieńcu" ale teraz inni użytkownicy Ci to powiedzieli i będziesz wiedziała jak to napisać. Pozdro ;)
|
Heh...
Już nie będzie komiksu... Ale dzięki za te komentarze pozytywne... :* Dziękuję. A dlaczego nie będzie?? Już wszystko skasowałam... :(
Jeśli ktoś to przecyta: NIE USUWAJCIE MNIE Z FORUM !!!!! Komiks można usunąć xP, ale mnie zostawcie :). Pozdrowionka dla milutkich osóbek, którym podobał się pierwszy i ostatni odcineczek i tym, które dały mi dodające otuchy komcie. :D --- Kolia pozdrawia :D |
Do prawie wszystkich komentujących to fotosory!
Wiem co czuje autorka tego fotostory, b sama przez to przeszłam... :(
Nie wszyscy są tacy zdolni jak wy( w co wątpie) i nie musicie krytykować kogo popadnie... :1smutny: Internet jest też między innymi po to, żeby pokazać swoje zdolności, słowa krytyki są potrzebne, ale nie róbcie sobie z kogoś ofiary... :con: A tak w ogole to ta autorka tak się starała a wy co? Może z tego fotostory by wyszlo coś fajnego! KOLIA WSPIERAMY CIĘ NIE ODCHODŹ!! :love: |
== Moshe... ==
Może jeszcze kiedyś napiszę fs, ale w formie opowiadania. :)
|
Oj napisz! Mnie się podoba, kiedyś próbowałam zrobić fotostory i.... Blle! Ale to jest fajne! Szkoda że NIEKTÓRZY komentowali tak że przerwałaś :/ Ale mi się podoba, serio! Super udają Ci się zdjęcia, a i fabuła ciekawa :)
|
Kolia bardzo mi się spodobało nie ODCHODŹ PROSZE!!!
Ja chce next odc. |
Wiesz początki są zawsze trudne. Twoje były całkiem niezłe :D. Niepotrzebnie wszystko skasowałaś, jesteś zbyt wybuchowa, po co Ci to wszystko?
Po każdym z nas pojechali. Teraz nie ma archiwum, ale pare lat temu byłam pierwszą osobą, która zrobiła TS2 fotostory (simsów 2 jeszcze nie było) z samych screenów. Wiesz jaki wysiłek? A jaka frajda! A to że pojechali po mnie na całej linii, i że nie ma archiwum i wszystkie z moich 3 fotostory nie żyją to pikuś. Liczy się przyjemność :P |
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:14. |