TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=49)
-   -   The Sims 2: Zwierzaki - Macie pytania? Zadawajcie je tu! (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=33961)

eliza00 22.11.2006 17:53

Muszisz się zapryjaźnić a po pewnym czasie wyjdzie ci opcja przyłoncz się ;)

weroniczka212 22.11.2006 19:14

rasy

Jakie są rasy psów w ts zwierzaki ?

Darlene 24.11.2006 20:45

Dość dziwne pytanie, ale interesuje mnie to jakich komend można nauczyć zwierzaki i jakie zwierzątka poza kotkami i pieskami są dostępne, które można samemu stworzyć a których jest tylko jedna rasa. I przede wszystkim czy da się jeździc na wystawy tak jak w jedynce? :)

lusia 04.12.2006 06:11

Cytat:

Napisał Justa95
Tak, będą działały obydwa dodatki. Tylko będziesz musiała simsy włączać przez płytkę od The Sims 2 Na studiach.

Nieprawda... Ja włanczam przez Zwierzaki... :P

kajka46 06.12.2006 15:04

Mam pytanko. Dostałam dziś na Mikołaja Simsy2 Zwierzaki, ale zauważyłam, że są na DVD, a ja mam wszystkie inne na PC. Jeszcze ich nie zainstalowałam, bo nie ma mojego taty(sama tego nie mogę robić :con: ). Chciałam się zapytać, czy simsy będą mi działały chociaż są inne? Czy bedą jakieś kłopoty? Wymiana raczej nie wchodzi w grę, bo juz rozpakowałam. Kiedyś w sklepach szukałam simsów zwierzaki na nie DVD, ale wszędzie jest DVD. Proszę o jak najszybszą odpowiedź na moje pytania. Możecie wysyłać na meila: [email protected] albo tu. Pozdrawiam.

Raishana 06.12.2006 16:34

Cytat:

Napisał Tsuki
Dość dziwne pytanie, ale interesuje mnie to jakich komend można nauczyć zwierzaki i jakie zwierzątka poza kotkami i pieskami są dostępne, które można samemu stworzyć a których jest tylko jedna rasa. I przede wszystkim czy da się jeździc na wystawy tak jak w jedynce? :)

Komendy: waruj, daj głos, przeturlaj się, podaj łapę, proś, do nogi, zdechł (możliwe, że coś tam jeszcze, albo inaczej się troszki nazywa - z pamięci pisałam :smirk: )
Inne zwierzątka: papugi (możesz wybrać kolor i nadac imię), świnki morskie (tak samo jak w przypadku papug), rybki (jako dekoracja, poza karmieniem nic nie można z nimi robić)
Wystawy: Niestety nie ma :con:

Cytat:

Napisał kajka46
Mam pytanko. Dostałam dziś na Mikołaja Simsy2 Zwierzaki, ale zauważyłam, że są na DVD, a ja mam wszystkie inne na PC. Jeszcze ich nie zainstalowałam, bo nie ma mojego taty(sama tego nie mogę robić ). Chciałam się zapytać, czy simsy będą mi działały chociaż są inne? Czy bedą jakieś kłopoty? Wymiana raczej nie wchodzi w grę, bo juz rozpakowałam. Kiedyś w sklepach szukałam simsów zwierzaki na nie DVD, ale wszędzie jest DVD. Proszę o jak najszybszą odpowiedź na moje pytania. Możecie wysyłać na meila: [email protected] albo tu. Pozdrawiam.

Tak, będą Ci chodziły. Ja też tak mam. Zwierzaki zostały w Polsce wydane tylko na DVD, więc na CD nie kupisz :smirk: Napewno wymiania nie będzie konieczna, bo z pewnością normalnie będą chodziły. Miłej gry :smirk:

Cytat:

Napisał rzecha1
napiszcie czy mozna zaisntalowac na the sims 2 zwierzaki university i czy bede dwa dodatki działały???proszeee

Tak, będą. Tylko mogą się niektóre dodatki nie wgrać, np. jakieś balustrady (ja tak miałam, kiedy wgrałam NS na NŻ :con: ). Będą Ci chodziły na płytce ostatniego wydanego dodatku (t.j. Zwierzaki).

sztona 09.12.2006 16:24

To teraz ja- po ilu dniach ciąży urodzi się szczenie/kociak?

Raishana 10.12.2006 15:57

Gra nie powiadamia w przypadku zwierząt, tak jak u simów, że suczka jest w ciąży.. Ale wydaje mi się, że rodzi po upływie 3 dni, tak jak simki.

berry 11.12.2006 14:17

3 czy można kierować kotem lub psem ??? nie niemożna i dla tego gra jest ciekawsza[/QUOTE]
Skoro tak mówisz, ale mozna nimi sterować. Oczywiście tylko za małą pomocą kodu. POszukaj w wyszukiwarce i na pewno znajdziesz.

phoryogon 11.12.2006 17:39

Co do kontroli boolprop ControlPets on i już :D
A moje pytanie: od czasu zainstalowania zwierzaków ściany w domach stały się czerwone i migają. Może to wina mojej słabej (64ram firma jakaś chińska) Karty graficznej?

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:35.