![]() |
Pewnie pytam o smieszna rzecz ale czy kosmitow mozna stworzyc ??? Bo normalnie nie ma zielonej karnacji.Szczerze mowiac nigdy nie gralam w Dziwnowie bo wydawalo mi sie takie malo atrakcyjne :/
|
aaa...
Ja tam się nie przejmuje... mam chyba simkę(nie wiem czy jest jeszcze bo dawno ją nie grałam)która ma ojca(i jednocześnie syna).
|
Cytat:
|
Ps.
Dziwnowo - wg. nazwy ma być dziwne Werona - mieszkają tam nawet prawdziwi mieszkańcy Werony Romeo i Julia Miłowo - mili mieszkańcy (???) Mimo wszystko jednak najbardziej lubie Miłowo |
Cytat:
|
Cytat:
@offtopic mam pytanie... zna ktos adres strony nowego forum??jak tak to prosze o podanie ;> z gory dzieki ;] |
Heh...
Cytat:
|
Cytat:
Pozdro for all Nikita |
Ja prawie wogóle nie gram w Dziwnowie. Są powody:
1.Jest to miasto na pustynii 2.W nocy słychać(telewizor i radio są wyłączone) jakieś dziwne odgłosy :O 3.W innej okolicy moje simy gapią się w teleskop i... nic się nie dzieje, a w Dziwnowie częściej są porywane 4.Jedna rodzina z Dziwnowa bez przerwy piła kawę. Wyłączałam okienko z poleceniem, ale to nic nie dawało i musiałam wyłączyć wolną wolę 5.W Dziwnowie moje simy muszą się dłużej starać o dziecko(ale przynajmniej mają zabawę). |
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:37. |