TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Ach ci kosmici czyli obalamy stereotypy DZIWNOWA (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=34245)

agnieszka130187 27.11.2006 01:17

Pewnie pytam o smieszna rzecz ale czy kosmitow mozna stworzyc ??? Bo normalnie nie ma zielonej karnacji.Szczerze mowiac nigdy nie gralam w Dziwnowie bo wydawalo mi sie takie malo atrakcyjne :/

Inkaaa 27.11.2006 15:19

aaa...

Ja tam się nie przejmuje... mam chyba simkę(nie wiem czy jest jeszcze bo dawno ją nie grałam)która ma ojca(i jednocześnie syna).

Monitkowa 27.11.2006 21:47

Cytat:

Napisał agnieszka130187
Pewnie pytam o smieszna rzecz ale czy kosmitow mozna stworzyc ??? Bo normalnie nie ma zielonej karnacji.Szczerze mowiac nigdy nie gralam w Dziwnowie bo wydawalo mi sie takie malo atrakcyjne :/

Można ale to trzeba użyć kodu boolProp testingCheatsEnabled true

Monitkowa 28.12.2006 14:45

Ps.
Dziwnowo - wg. nazwy ma być dziwne
Werona - mieszkają tam nawet prawdziwi mieszkańcy Werony Romeo i Julia
Miłowo - mili mieszkańcy (???)

Mimo wszystko jednak najbardziej lubie Miłowo

pocia 28.12.2006 16:53

Cytat:

Napisał SuRvEy
Ps.
Dziwnowo - wg. nazwy ma być dziwne
Werona - mieszkają tam nawet prawdziwi mieszkańcy Werony Romeo i Julia
Miłowo - mili mieszkańcy (???)

Mimo wszystko jednak najbardziej lubie Miłowo

ja tez^_^. zawsze gram tylko tam:D. a co do kosmitow, to mi nigdy zadnego sima nie porwali;(. ani w dziwnowie, milowie czy w weronie;(. nigdy;(. simy maja ligoke na maxa, pragnienie zdobywania wiedzy, calymi nocami czatuja przy teleskopie i nic o_O. ehhh:/.

Vanka 28.12.2006 17:24

Cytat:

Napisał pocia
ja tez^_^. zawsze gram tylko tam:D. a co do kosmitow, to mi nigdy zadnego sima nie porwali;(. ani w dziwnowie, milowie czy w weronie;(. nigdy;(. simy maja ligoke na maxa, pragnienie zdobywania wiedzy, calymi nocami czatuja przy teleskopie i nic o_O. ehhh:/.

zagraj sobie rodzina tych smiesznych naukowców(nie pamietam nazwiska ta 3 braci okularników) tam ich porywaja ;d w dziwnowie of corse

@offtopic
mam pytanie... zna ktos adres strony nowego forum??jak tak to prosze o podanie ;>
z gory dzieki ;]

stagnacja 28.12.2006 17:25

Heh...

Cytat:

Napisał pocia

Też na początku mi nie porywali. Ale włącz rodzine Dziwak i tam na pewno ci porwą. A co do miejscowości MIŁOWO GÓRĄ! :D

stagnacja 28.12.2006 17:29

Cytat:

Napisał Vanka
zagraj sobie rodzina tych smiesznych naukowców(nie pamietam nazwiska ta 3 braci okularników) tam ich porywaja ;d w dziwnowie of corse

@offtopic
mam pytanie... zna ktos adres strony nowego forum??jak tak to prosze o podanie ;>
z gory dzieki ;]

Nowe forum nie działa... a co do tego porywają tylko w Dziwnowie. Tylko jak przeglądałam wspomnienia Mortimera Ćwira to tam było "Bella została uprowadzona przez kosmitów" i widziałam ją w Dziwnowie pffffff. Ten Maxis przesadza.
Pozdro for all
Nikita

karolcia92 28.12.2006 19:23

Ja prawie wogóle nie gram w Dziwnowie. Są powody:
1.Jest to miasto na pustynii
2.W nocy słychać(telewizor i radio są wyłączone) jakieś dziwne odgłosy :O
3.W innej okolicy moje simy gapią się w teleskop i... nic się nie dzieje, a w Dziwnowie częściej są porywane
4.Jedna rodzina z Dziwnowa bez przerwy piła kawę. Wyłączałam okienko z poleceniem, ale to nic nie dawało i musiałam wyłączyć wolną wolę
5.W Dziwnowie moje simy muszą się dłużej starać o dziecko(ale przynajmniej mają zabawę).

Monitkowa 29.12.2006 22:24

Cytat:

Napisał innka1
4.Jedna rodzina z Dziwnowa bez przerwy piła kawę. Wyłączałam okienko z poleceniem, ale to nic nie dawało i musiałam wyłączyć wolną wolę

Wiem jest pare rodzin które jak przyjda odwiedzić to się trzęsą jak naćpani...

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:37.