TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Za co najbardziej lubicie Nocne Życie? (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=34965)

Alatáriël 22.01.2007 12:59

Ja kocham Nocne Życie za wszystko! Za wampiry, samochody, randki, chemię i wogóle. Co z tego, że krwiopijcy są mało realistyczni? A kosmici? A Zombie? A wilkołaki? Mnie się oni najbardziej podobają.

Paranormalny 22.01.2007 13:13

A duchy?
Cytat:

Ej ale "co cię kręci co cię odrzuca" jest tez w Na studiach bez nocnego życia.
Chyba pomyliło ci się z opcją "nakłoń do"
A w nocnym życiu to dyskoteki, podium dj i ta kula w której się kręci RuLeZz!

Darlene 22.01.2007 16:10

"Co kreci//Co odrzuca" jest też w Własnym Biznesie bez NŻ ;D Bynajmniej ja miałam, tyle, że jak do instalowałam Nocne Życie doszła jeszcze "Woda Kolońska" i "Wampiryzm" ;)

.:Patison:. 23.01.2007 12:14

Oj, dzieci, dzieci... :P

Co kręci/odrzuca jest także w samym minidodatku The Sims 2: Rozrywka rodzinna - Akcesoria, bez instalowania żadnych pełnych dodatków czy innych minidodatków, bo sprawdzałem. To samo z pewnością tyczy się The Sims 2: Szyk i Elegancja... :)

Pozdrawiam,
Patison ;)

gruszka. 23.01.2007 12:45

Tak Patison, ta opcja dochodzi także w mini-packach. Lecz pierwotnie była z NŻ.
Wg. mnie Maxis idzie na skróty, jakby nie mogli wymyślić czegoś innego.

rosex 23.01.2007 16:11

Cytat:

Napisał 13_aga_13
Co z tego, że krwiopijcy są mało realistyczni? A kosmici? A Zombie? A wilkołaki? Mnie się oni najbardziej podobają.

A ja tego nie lubię. Po prostu według mnie to jest dziwne i nie lubię grać tymi eee... istotami. To według mnie jest bardzo nierealistyczne ;/. Te stwory są brzydkie i ohydne i straszne. Wkurza mnie to. Wystarczają mi zwyczajni simowie :P.
A jeśli chodzi o NŻ to bardzo lubię, choć nie jest on moim ulubionym dodatkiem. Póki co to chyba najbardziej podoba mi się WB, ale to się pewnie zmieni jak w końcu ukaże się TS2:Sezony (czy jak tam to nazwą) ^__^.
No, a wracając do tematu to w NŻ spodobało mi się przedmieście i te rzeczy dyskotekowe typu: stanowisko DJa, te lampy dyskotekowe, świecąca podłoga, itp. Fajne są też samochody, no ale nie ma z nich jakiegoś większego pożytku. A no i jeszcze chemia oraz "Co kręci, a co odrzuca" też jest spoko ;).

Zozolinka 29.03.2007 17:56

jak mialam ZWIERZAKI to bylo "co kręci,co odrzuca" nawet bylo w tym "co kręci,co odrzuca" wampiryzm nawet w Z bo Nż nie mam

Rocket 29.03.2007 23:59

Cytat:

Napisał Zozolinka
jak mialam ZWIERZAKI to bylo "co kręci,co odrzuca" nawet bylo w tym "co kręci,co odrzuca" wampiryzm nawet w Z bo Nż nie mam

Moja koleżanka też tak miała i nie wiedziała o co chodzi. Ja wampiry kocham i jak spotkałam w Dziwnowie Belle Ćwir to ją zwampiryzowałam :D . I jak wampiry, zombie i wilkołaki mogą być realistyczne? Przecież one nie istnieją :O . Drugą świetną rzeczą są randki, ja zawsze je robię jak moje simy mają kiepawy humor, nie dość, że łatwo wtedy spełniać aspirację to jeszcze im potrzeby idą w górę.

kornelia911 30.03.2007 17:28

Ja też mam w zwierzakach co kręci/co odrzuca;)

vanity 30.03.2007 17:49

Cytat:

Ja też mam w zwierzakach co kręci/co odrzuca;)

Ja tez, nie mam NZ, a w nastepnych dodatkach, sa niektore funkcje z NZ...no ale dobra...
A swoja droga NZ kocham, ale teraz jest juz na drugim miejscu (za 4PR), co rpawda nie mam teraz tego dodatku, bo mi sie zepsul....ale i tak ten dodatek jest super :) Najfajniejsze jest to, ze mozna na randki isc, wampirem mozna byc, no wszystko to jest fajne, dodatek wart swojej ceny..nie to co Zwierzaki...ugh...totalny nie wypal... :P

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:29.