![]() |
rzadko to robię, ale wypowiem się
7,5/10 bo: - bryła jest faktycznie paskudna, ale wkomponowana bardzo dobrze. Jak widać z każdego brzydactwa można coś zrobić, a umiejętność tego to duży sukces - we wnętrzu wykorzystano maxistowskie dodatki, a jednak efekt jest milutki, z chęcią sama miałabym tak urządzony domek |
ładny,ale niedokońca 7/10
|
Wszystko ładnie na prawde tylko sypialnia nie przypadła mi do gustu ta świnka morska i to łóżko ech uważam że stać cię na coś lepszego.Moja ocena 8/10
|
Nie najlepszy,ale i nienajgorszy:) bryła może nieciekawa ,ale reszta ujdzie,tylko gdzieniegdzie mi sie nie podoba.7/10:)
|
Eee czepiliście się bryły, a jak tylko tu weszłam to mnie najbardziej urzekła właśnie bryła. Trawa czy nie wiem jak to nazwać podłoże w każdym bądź razie taka za zielona i daje po oczach. Myślę, że to za duży teren jak na taki mały domek. W środku bardzo ciasno, ale ładnie. 7/10
|
Dom wcale nie jest brzydki na zewnątrz, ale powinno być to bardziej dokolorowane. ;) W środku jak na jednego sima : Piknie ;)
6/10 |
Mi się bardzo podoba tylko może usuń ten obrazek nad chomikiem i wsaw jakiś drewniany.Jak na jednego sima to super ;)
Za bryłe 7/10 Na zewnątrz 6/10 Za pomysł 10/10 Za dobranie kolorów 10/10 W środku 10/10 Całośc 8,6/10 ;) :D |
Podoba mi się Ogródek taki.... Zielony ;P ;P ;P ;P Sypialnia jest ładna ale jak dla Mnie troche bez wyrazu...ale ogólnie domek jest ok 8.9/10
|
Mi też sie za bardzo nie podoba. Mam wrazenie ze to jest bardziej wiejski styl, a nie nowoczsnosc. Ogrodek tez do kitu. 4/10
|
na początku trochę mnie rozczarowałaś/eś ale potem nie było znowu tak źle
5/10 |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:03. |