![]() |
To tak. Bryła nie ciekawa. Duża sypialnia1, pokoj nastolatki, pokoj syna, łazienka1, i pokoj2. Najbardziej mi sie spodobaly wiec dostajesz. 5/11
|
Cytat:
Faktycznie front jest nieciekawy, ale to była pewna idea, którą chciałam stworzyć. Nie zależało mi na stworzeniu idealnego domu, ślicznego jak z obrazka, takich słodzików mam pełno w swojej kolekcji. Chciałam stworzyć dom, który mógłby funkcjonować w rzeczywistości. A raczej ciężko zamieszkać w domu, który ma z każdej strony wielkie okna, do którego może każdy zaglądać, a człowiekowi nie da się przelecieć po chałupie bez stanika, bo każdy sąsiad widzi. To samo z wnętrzem, nie każdy mebel pasuje idealnie do drugiego. Chyba każdy z nas ma w domu w pomieszczeniach różne meble z różnych zestawów. Z salonu jestem faktycznie niezadowolona, miałam z nim dużo porblemów i z pewnością jeszcze go zmienię. Ale jeżeli masz ochotę obejrzeć coś bardziej doskonałego to mogę wstawić, choć cięzko z Tobą konkurować :* |
ładniutki ale salonik mi sie nie podoba:) 8/10
|
Domek na zewnątrz niezbyt mi się podoba... taki dziwny... ale w środku jest super ;D Piękna jadalnia i sypialnia ;D Gratuluję :*
|
Bryła świetna. Inna, oryginalna. Miałaś pomysł swietny. Od tyłu świetnie, duże okna.
Ogródek za to mało i skąpy. Pusto. A napewno ludzie mieszkający w takim domu, mogliby sobie pozwolić na okazały ogród.. Ale skoro masz zamiar dokończyć go razem z "Czterema Porami Roku" przymykam oko. We wnętrzu luźno, mnóstwo przestrzeni, zeilone, odprężające barwy. Styl raczej dosc nowoczesny, aczkolwiek połączony z kamiennymi i ceglanymi ścianami. Tworzy to kontrast, który naprawdę nieźle Ci wyszedł. W salonie trochę te szafki powinny być inne moim zdaniem, ale ogólnie w porządku. Kuchnia nowoczesna, ale przytulna i ciepła. Sypialnia duża, z mnóstwem światła, zieleni, kwiatów. Aż chce się w niej spać, świetna. Pokój nastolatki jakoś nieskomponował mi się z resztą domu. Z prawej strony wydaje się zbyt pusty. No i te małe okna. Ja jako nastolatka, zawsze marzyłam o wielkim oknie, ale to Twój dom^^ Pokój syna mnie przeraził;D Strasznie zielony. Wszyściutko zielone. No ale okey, chłopcem nie jestem, nie znam ich gustów. Pierwsza łązienka. Połączenie tego drewna z ciemnymi kafelkami, nie bardzo mi się podoba. W dodatku prysznic też nie do końca pasuje. Łazienka w piwnicy.. pusta, taka.. jakby pominięta, jakby nikt jej nie używał. Sypialnia w piwnicy zachowana w brązie z elementami kremowymi. Jest w pożądku, ale ta na górze była zdecydowanie lepsza. Jako ocenę daję 10/10. Mimo tych kilku rzeczy, które mi nie przypadły do gustu, dom jest naprawdę piękny i oryginalny. Wszystko gustownie dobrane, a nie 'zupełnie z innej bajki'. Bez mieszania stylów. Jak ktoś rpzeczyta tę moją długą ocenę - będę pełna podziwu xD |
No to ja się wypowiem.Więc :
Front nie podoba mi się, salon jest fajny , ale troszeczkę nie w moim stylu. Kuchnia z jadalnią są bardzo ładne. Duża sypialnia 1 - super ! Pokój nastolatki też jest świetny, pokój syna również podoba mi się. Łazienki są piękne , szczególnie ta 1. Sypialnia w piwnicy jest... hm... niezła. Ocena 8/10 Pozdrawiam |
Przecudowne ja z pewnością dam 9,5/10 ;) :)
|
Nie podobają MI się ściany w salonie, i łazienka w piwnicy... to wszystko ;P
9/10 |
z zewnątrz dom wygląda tajemniczo xD... trochę mało okien ale wybaczam xD wewnątrz w niektórych pomieszczeniach jest ciemno ale ok xD 8/10 |
Śliczny domek 10/10
Za samą piwnicę wielki + ;) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:30. |