TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Archiwum [TS2] (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=532)
-   -   Zielony Zaułek [BRAK ZDJĘĆ] (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=35243)

online 07.02.2007 13:45

To tak. Bryła nie ciekawa. Duża sypialnia1, pokoj nastolatki, pokoj syna, łazienka1, i pokoj2. Najbardziej mi sie spodobaly wiec dostajesz. 5/11

redkakredka 08.02.2007 18:13

Cytat:

Napisał Ulmille
Tylko gdzie to światło? Ok to po kolei:
Front jest paskudny, wygląda jak barak albo jakiś bunkier, koniecznie zmień ten okienka na wieksze. Z tyłu jest już lepiej ale jednak całość kojarzy mi się nie wiem dlaczego z socjalistycznym pawilonem handlowym. W środku jest smętnie i mdło. Niektóre meble do siebie nie pasują.
Ogólnie może być ale mogło być lepiej

Ocena: 6/10

Pozdrawiam:
Ulmille

Na twoją ocenę czekałam słońce.
Faktycznie front jest nieciekawy, ale to była pewna idea, którą chciałam stworzyć. Nie zależało mi na stworzeniu idealnego domu, ślicznego jak z obrazka, takich słodzików mam pełno w swojej kolekcji. Chciałam stworzyć dom, który mógłby funkcjonować w rzeczywistości. A raczej ciężko zamieszkać w domu, który ma z każdej strony wielkie okna, do którego może każdy zaglądać, a człowiekowi nie da się przelecieć po chałupie bez stanika, bo każdy sąsiad widzi.
To samo z wnętrzem, nie każdy mebel pasuje idealnie do drugiego. Chyba każdy z nas ma w domu w pomieszczeniach różne meble z różnych zestawów. Z salonu jestem faktycznie niezadowolona, miałam z nim dużo porblemów i z pewnością jeszcze go zmienię.
Ale jeżeli masz ochotę obejrzeć coś bardziej doskonałego to mogę wstawić, choć cięzko z Tobą konkurować
:*

ola669 09.02.2007 08:38

ładniutki ale salonik mi sie nie podoba:) 8/10

Kasiunia14lat 09.02.2007 19:48

Domek na zewnątrz niezbyt mi się podoba... taki dziwny... ale w środku jest super ;D Piękna jadalnia i sypialnia ;D Gratuluję :*

Raishana 11.02.2007 20:30

Bryła świetna. Inna, oryginalna. Miałaś pomysł swietny. Od tyłu świetnie, duże okna.
Ogródek za to mało i skąpy. Pusto. A napewno ludzie mieszkający w takim domu, mogliby sobie pozwolić na okazały ogród.. Ale skoro masz zamiar dokończyć go razem z "Czterema Porami Roku" przymykam oko.
We wnętrzu luźno, mnóstwo przestrzeni, zeilone, odprężające barwy. Styl raczej dosc nowoczesny, aczkolwiek połączony z kamiennymi i ceglanymi ścianami. Tworzy to kontrast, który naprawdę nieźle Ci wyszedł.
W salonie trochę te szafki powinny być inne moim zdaniem, ale ogólnie w porządku.
Kuchnia nowoczesna, ale przytulna i ciepła.
Sypialnia duża, z mnóstwem światła, zieleni, kwiatów. Aż chce się w niej spać, świetna.
Pokój nastolatki jakoś nieskomponował mi się z resztą domu. Z prawej strony wydaje się zbyt pusty. No i te małe okna. Ja jako nastolatka, zawsze marzyłam o wielkim oknie, ale to Twój dom^^
Pokój syna mnie przeraził;D Strasznie zielony. Wszyściutko zielone. No ale okey, chłopcem nie jestem, nie znam ich gustów.
Pierwsza łązienka. Połączenie tego drewna z ciemnymi kafelkami, nie bardzo mi się podoba. W dodatku prysznic też nie do końca pasuje.
Łazienka w piwnicy.. pusta, taka.. jakby pominięta, jakby nikt jej nie używał.
Sypialnia w piwnicy zachowana w brązie z elementami kremowymi. Jest w pożądku, ale ta na górze była zdecydowanie lepsza.

Jako ocenę daję 10/10. Mimo tych kilku rzeczy, które mi nie przypadły do gustu, dom jest naprawdę piękny i oryginalny. Wszystko gustownie dobrane, a nie 'zupełnie z innej bajki'. Bez mieszania stylów.

Jak ktoś rpzeczyta tę moją długą ocenę - będę pełna podziwu xD

Akmiss 02.03.2007 14:27

No to ja się wypowiem.Więc :
Front nie podoba mi się, salon jest fajny , ale troszeczkę nie w moim stylu.
Kuchnia z jadalnią są bardzo ładne. Duża sypialnia 1 - super ! Pokój nastolatki też jest świetny, pokój syna również podoba mi się. Łazienki są piękne , szczególnie ta 1. Sypialnia w piwnicy jest... hm... niezła. Ocena 8/10
Pozdrawiam

The FerG 21.03.2007 11:36

Przecudowne ja z pewnością dam 9,5/10 ;) :)

Maadzialenaaa 21.03.2007 19:53

Nie podobają MI się ściany w salonie, i łazienka w piwnicy... to wszystko ;P

9/10

Kenji 24.03.2007 21:06

z zewnątrz dom wygląda tajemniczo xD... trochę mało okien ale wybaczam xD
wewnątrz w niektórych pomieszczeniach jest ciemno ale ok xD
8/10

Trosia 25.03.2007 16:39

Śliczny domek 10/10
Za samą piwnicę wielki + ;)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:30.