![]() |
Po co eksperymentować z jedzeniem :wacko: ?! Wpisz kod twinzr2cute i masz bliźniaki :O
|
Cytat:
|
Wcześniej kombinowałam nawet ze słynnym Spaghetti i z ciasteczkami, odkąd mam WB kombinuję więcej z sernikiem i - o dziwo działa. Ciekawe jaki to ma wpływ :D. Galaretki nie próbowałam szczerze mówiąc. Działa?
|
Mi nie....
Cytat:
|
Być może opcja "mnożenia" ciąży pojawia się w dodatku Własny Biznes
|
Co dod tematu. Na oryginalnej płycie Rozrywka Rodzinna Akcesoria są kody. I nie sprawdzałam tego, ale skopiuję, co napisano. To działa do dodatku Własny Buznes
Kod:
Forcetwins |
Cytat:
|
Cocodrilo Martita - hmm...wiesz co, że jak szukałam tego hacka to też nie mogłam go znaleźć :O Może go wykasowali czy co? Ale podobny (lub nawet ten sam) hack jest chyba tu
Nie jestem pewna czy tak samo działa, jak ten z ModTheSims2.com ale tam (na ModTheSims2) już go nie ma...a stron na pewno nie pomyliłam :| Ściągnijcie, to sie zobaczy. |
Odp: blizniaki lub trojaczki!!!
ja nigdy nie miałam bliżniaków:(a moja simka w czasie ciąży jadła dużo spagetthi ale nie wyłącznie
|
Odp: blizniaki lub trojaczki!!!
Ja ZAWSZE mam bliźniaki gdy:
- moja simka dużo je (czegokolwiek, nie muszą być galaretki, serniki etc.) - nic nie robi, tylko się odpręża, przez cały czas ciąży Bliźniaki gwarantowane!!!! U mnie zawsze działa!!! :tu: |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:34. |