TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   blizniaki lub trojaczki!!! (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=35258)

natalioza100 12.02.2007 13:41

Po co eksperymentować z jedzeniem :wacko: ?! Wpisz kod twinzr2cute i masz bliźniaki :O

pocia 12.02.2007 20:47

Cytat:

Napisał natalioza100
Po co eksperymentować z jedzeniem :wacko: ?! Wpisz kod twinzr2cute i masz bliźniaki :O

ale od dziala dopiero od ktoregos tam dodatku, wiec nie kazdy moze sobie na niego pozwolic.

Arvén 13.02.2007 12:27

Wcześniej kombinowałam nawet ze słynnym Spaghetti i z ciasteczkami, odkąd mam WB kombinuję więcej z sernikiem i - o dziwo działa. Ciekawe jaki to ma wpływ :D. Galaretki nie próbowałam szczerze mówiąc. Działa?

Kasiunia14lat 13.02.2007 13:00

Mi nie....

Cytat:

Napisał Arvén
Wcześniej kombinowałam nawet ze słynnym Spaghetti i z ciasteczkami, odkąd mam WB kombinuję więcej z sernikiem i - o dziwo działa. Ciekawe jaki to ma wpływ :D. Galaretki nie próbowałam szczerze mówiąc. Działa?

Mi nie działa... a własnego biznesu nie mam... Chciałabym mieć bliźniaki! :(

Arvén 13.02.2007 13:08

Być może opcja "mnożenia" ciąży pojawia się w dodatku Własny Biznes

Selena 28.02.2007 20:42

Co dod tematu. Na oryginalnej płycie Rozrywka Rodzinna Akcesoria są kody. I nie sprawdzałam tego, ale skopiuję, co napisano. To działa do dodatku Własny Buznes

Kod:

Forcetwins
Gdy Sim jest w ciąży, możesz wybrać tego Sima i wprowadzić podany kod. Sim urodzi bliźnięta.

Cocodrilo Martita 03.03.2007 10:05

Cytat:

A ja Wam mówię, że mogą się urodzić trojaczki, a nawet czworaczki Wystarczy ściągnąć sobie specjalny hack ze strony www.modthesims2.com i wypakować go do folderu Moje Dokumenty/EA Games/The Sims 2/Downloads. Potem, kiedy będzie się rodziło dziecko moża wybrać: jedo dziecko, blliźniaki, trojaczki, czworaczki lub ilość losowa.
A konkretna strona? Bo chciałabym mieć taką opcję, ale owego hacka znaleźć nie mogę ;(

Neillé 04.03.2007 16:09

Cocodrilo Martita - hmm...wiesz co, że jak szukałam tego hacka to też nie mogłam go znaleźć :O Może go wykasowali czy co? Ale podobny (lub nawet ten sam) hack jest chyba tu
Nie jestem pewna czy tak samo działa, jak ten z ModTheSims2.com ale tam (na ModTheSims2) już go nie ma...a stron na pewno nie pomyliłam :| Ściągnijcie, to sie zobaczy.

Domi95 14.08.2007 15:32

Odp: blizniaki lub trojaczki!!!

ja nigdy nie miałam bliżniaków:(a moja simka w czasie ciąży jadła dużo spagetthi ale nie wyłącznie

malenka146 14.08.2007 15:51

Odp: blizniaki lub trojaczki!!!

Ja ZAWSZE mam bliźniaki gdy:
- moja simka dużo je (czegokolwiek, nie muszą być galaretki, serniki etc.)
- nic nie robi, tylko się odpręża, przez cały czas ciąży

Bliźniaki gwarantowane!!!! U mnie zawsze działa!!! :tu:

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:34.