TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Archiwum [TS2] (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=532)
-   -   Chocolate Hous [BRAK ZDJĘĆ] (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=35441)

Karo_6 06.04.2007 17:34

Przytulny domek, podoba mi się. Jedyne co - to nie za bardzo mi pasi połączenie ciemnego brązu i bieli. Jest tak w sypialnii rodziców i obu łazienkach oraz w kuchni na meblach. Przez te kolory pokoje wg mnie są takie zimne. I zamiast tego kratkowanego dachu nad gararzem mogłabyś zrobić balkon. Ale oprócz tego to domek jest ładny. Przydałoby się jeszcze zdjęcie z lotu ptaka na oba piętra - lepiej byłoby się zorientować co gdzie jest. :P Oceniam domek 9/10.

Kuba xD 06.04.2007 17:54

Ładny domek :) 9/10

vanity 06.04.2007 19:30

Bryła jest klockowata, nic w niej ciekawego., za to taras i ogród bardzo mi się podobają :) Pokoje są dość ciemne, ale mimo to fajnie wszystko jest dobrane. Kuchnia i jadalnia są boskie, nie wiem co tak bardzo mi sie w nich podoba, bo sa zwykłe, ale mimo to maja w sobie to "coś" są po prostu ładne xD Ogólnie salon też jest fajny, choć ten już nie ma tego "czegoś", ale i tak ładnie urządzony. Łazienka super wygląda dobranie tak kolorów wyszło na dobre, wydaje mi się, że takie kontrastujące kolory dobrze wyglądają :)
Korytarz na piętrze też ok, choć ja bym nie dawała tam tego stołu bilardowego :P Sypialnia rodziców nie podoba mi się, ale nie umiem tego uzasadnić. Sypialnia nastolatków jest fajna, jest jasno, ale zmienilabym nakrycie pierwszego łóżka (tego w cętki (?)), takto jest wszystko ok. Druga łazienka też może byc, ale jest troche przesadzona, kojarzy mi sie z taka królewską :D
Ogólnie domek ładny, choc radziłabym stosować kontrastujące ze sobą kolory, bo, gdy wszystko jest jednolite jest troche mdło i wszystko ze soba się zlewa. Powinieneś trzymać się jednego wybranego stylu, bo zauważyłam, że dośc często go zmieniasz, nie jest to bardzo widoczne, ale jednak róznice są.

CoRnEliA :) 10.04.2007 14:12

Dom z zewnatrz az za zwyczajny, tylko nie ktore pomieszczenia sa fajne, 5/10 :)

Rider41 10.04.2007 19:19

zgrabny domeczek z bardzo pieknym wnetrzem to mi sie podoba najbardziej ;]

10/10

claudia234 10.04.2007 22:32

bardzo fajny domek >lol<
podoba mi sie :
-bryla
-kraty, ktore wg. nadaja naturalnosc temu domkowi
-ciekawe polaczenie kolorow
nie podoba mi sie:
-3 bibloteczki naraz
:)

Kuba xD 11.04.2007 20:51

Tak ten domek ma to coś :)

dagusta 21.04.2007 13:53

Ahh,jak ja lubie oceniać.No więc tak : Bryła jest normalna.Widziałam lepsze ;p.W kuchni zlewają się meble i to mi się nie podoba ;/.Tak samo jest w łazience.Kolory się zlewają.Na piętrze na korytarzu,nie pasuje ten obraz z ufo ;d Czy z jakimś statkiem kosmicznym.W sypialni rodziców znów się kolory zlewają ;/.A z resztą no comment -,-.Ogólna ocena naciągane 6/10.

P.S-rób tak aby nie zlewały się kolory,bo praktycznie za to odjęłam ci punkty.

Babajaga 03.06.2007 09:04

Powiem tak klocek mi się nie podoba, wnętrze owszem :P,
Powiesz mi stąd wzięłaś telewizor na piętrze. :)

Za bryłę dostajesz: 7/10
Za wnętrze: 9/10
średnia: 8/10

karolkaaa402 03.06.2007 11:08

nie no fajny,fajny domek :tu: 9/10

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:24.