![]() |
Mi też się bardzo podoba! ;)
|
Bardzo fajne i dosyć zabawne. Podoba mi się. W tym odcinku więcj obrazków, no i dobrze. Niech w następnym będzie jeszcze więcej ^^. Ciekawi mnie ten wilk.
Charlie ma nieostrzyżone żywopłot i chwasty w ogródku, hehe. |
oooo :D robi sie ciekawie, nawet bardzo! :P
troszke mi to przypomina "tylko mnie kochaj" ale teraz z tym wilkiem zupełnie sie zmieniło ;] 10/10 :D |
AAAA!!! WILCEK!!!! *obsesja* ;) no super odcineczek... tylko mój komp jest "chory" i kilka obrazków się nie wyświetla... no to się rozkręciło :D czekam na następne... ocena 10/10
Pozdrawiam Nikita |
gatki od Kleina? ;)
mrrr... super odcinek... tylko mam zastrzezenie do 26 obrazka... ale takie drogne.. Nie moze mu sie zepsuc image przez to ze ktos zobaczy go z dzieckiem moze mu sie pospuc reputacja ;) image - wyglad, styl reputacja - opinia otoczenia Ale jest 10/10 |
Bardzo mi sie podoba zdjecia wyraziste ladne dymki tez spoko fotostory nawet sie rozkreca.Moja Ocena 100/10
|
Drugi odcinek jest fajny. Moja ocena to 10/10, chociaż jednego nie rozumiem. Charlie kładzie się spać w nocy. Budzi się za półtorej godziny, gdy jest już dzień. Idzie wykąpać dziecko juz w nocy. Chyba, że o to właśnie Ci chodziło.
|
Cytat:
|
No, no fajne :) Hehe, zabawne tylko troche mnie zdziwilo to, ze niby on taki wybuchowy itp. a tu zaczyna dziecko pielegnowac itp. Ale ogolnie 9/10 :)
od ea: a ma jakieś inne wyjście? ; p |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:34. |