![]() |
Cytat:
Pozdrawiam :P |
Cytat:
|
Cytat:
i dzięki za odpowiedzi do tego kompostownika;). nawet nie wiedziałam, że jest takie coś xD. wznawiam pytanię - kiedy "rośliny kwitną"? bo ja mi kwitną to piszą, że nic nie zakwitło-_-". a co do kodu na studnię, to zaraz znajdę i podam;). |
Jak Ci tak pisze to tak mniejwięcej po 1-3 dni wg. nich już 'zakwitły'. (przynajmiej u mnie) I to raczej nie ma wpływu czy rzeczywiście zakwitły czy też nie. (nie jestem pewna czy o taką odpowiedź Ci chodziło, ale cóż ;x)
|
Cytat:
EDIT: a tak, kod na studnię: boolprop testingcheatsenabled true - wciskasz shift i nie puszczając go klikasz na aktywnego sima - wybierasz więcej - spawn - więcej - jeszcze raz więcej - Wishing Well. i masz;). |
Musisz mieć kompostownik
|
Odp: klub ogrodników
Muszę odświeżyć, bo mam problem odnośnie klubu ogrodników.
Nie mam opcji by do niego zadzwonić. Kiedyś mogłam to zrobić, teraz nie (nie mam telefonów z internetu, mam wszystkie dodatki i możliwe, ze po zainstalowaniu któregoś z nich ta opcja zniknęła). Łatki instalowałam już nawet nie pamiętam do jakich dodatków. Czy ktoś jeszcze nie ma tej opcji? |
A jak mieszkasz w bloku, to nie można dzwonić. Ogrodnika też nie zatrudnisz.
Co prawda od czasu zainstalowania OŻ nie grałam w domkach, ale w bloku tej opcji nie ma. |
Nie, to nie jest blok. To zwykły domek.
EDIT: CPR było moim pierwszym dodatkiem. Potem miałam jeszcze Zwierzaki i do tego czasu przychodziła do moich simów zaraz po wprowadzeniu się ta babka z klubu ogrodników, mogłam sie z nią zapoznać i jak coś to do niej zadzwonić z prośbą o ocenienie mojego ogródka. Teraz przychodzi jedynie Pan Humble :( |
W blokach to nie działa w domkach tak.
A rzeźby on przyszedł musisz mieć dużo ozdób w ogrodzie i roślin i posadź pomidory czy coś innego na użyźniona ziemi taka opcja na tym jest ;P |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:22. |