![]() |
Coż macie racje.
Dzisiaj w koncu ustawilem wielkosc i jakosc zdjec tak jak powinna byc. Niedlugo bede robil nowy dom, z ogrodem tym razem :D Mam juz projekt. Dom bedzie maly, bo nie lubie duzych. I mysle, ze moze jesli tez tak uwazacie, to lepiej zablokowac, albo usunac ten temat :) |
małe niewyraźne zdjęcia...ale z tego co zobaczyłam to całkiem nieźle...kuchnia komplet...no trudno się mówi xD ale ogólnie podoba mi się 8/10 |
Ładny... ale czegoś MI w nim brakuje....No tak ogrodu!! 8,9/10 ;P ;P
|
Odp: Mały, ale nowoczesny domek :D
Nie podoba mi się Pozdr.:) |
Mi też nie. Wiesz, trochę stare domki wyciągnąłeś/aś...
|
Nie lubię dodatków.A domek jest ok.Więc 9/10
|
Domek nawet, nawet.
Szkoda, że nie ma bliższych zdjęć, ścian i ogrodu. No ale daję 7/10 ------------------------------------------------ Mój 200 post! ------------------------------------------------ Zapraszam do mojego pierwszego domku. Link w sygnaturze. |
No nawet ładny ten domek, ale poszłaś/eś na łatwiznę nie jest trudno zbudować domku z gotowymi zestawami obiektów do każdego pomieszczenia. Za mało też roślinności na zewnątrz. Stawiam 6/10 za pomysł, bo jak powiedziałem nie jest trudno zbudować z gotowych zestawów z neta. Miało być 5/10 ale dałem więcej na zachętę bo to pierwszy domek więc przy następnym staraj się mniej dodatków dać lub chociaż połączyć je z obiektami z gry i pamiętaj o ogrodzie;p
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:56. |