TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   The Sims 2: Cztery pory roku - Wrażenia z gry (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=35838)

Aleks 23.03.2007 12:02

Według mnie gra jest suuper :D . Jak się pogra jakiś czas to potrafi nieźle wciągnąć. Też rzadko gram, ale jak się za nią wezmę, to trudno mi jest przerwać. Polecam gorąco ;)

foka94 24.03.2007 08:28

Ja jeszcze nie mam ;( ale zamierzam mieć... tzn. rodzice mają mi kupić xP a jak patrzę na te foty to aż na achy i ochy mnie zbiera :D
A najbardziej cieszy mnie to, że można jeździć na łyżwach (bo ja uwielbiam to robić ;) ) i łowić ryby (to też uwielbiam robić ;) )
I fajnie, że jest simorośl :) no i wogóle myslę, że ten dodatek jest super (chociaż go nie mam, ale wnioskuję po Waszych komentach ;) )

Zozolinka 24.03.2007 09:22

gra jest wporzo!gra wciagajaca POLECAM

szynszylam 24.03.2007 10:16

Moim zdaniem najlepszy dodatek. Ogólnie wszystko w grze jest super!!!

rosex 24.03.2007 11:44

Jak dla mnie to chyba najlepszy dodatek do TS2. Wprowadzili dużo fajnych, nowych rzeczy. Jedyne co mnie wkurza to to, że śnieg u mnie w zimie nie chce padać. A jak spadnie to późno, a i tak nie napada dużo >.<

^Serduszko^ 24.03.2007 13:05

Mnie gra się bardzo podoba. Te wszystkie pory roku. Dużo można odkryć tajemnic. Najfajniejsze dla mnie to zabawa na śniegu. Bardzo mi się podoba. Albo grabienie liści :D i później je rozkopywanie. Zjazd do basenu i wogóle. To wszystko jest super. Nie wiem, czemu mi się to podoba. Moje koleżanką najbardziej podoba się to,że można zbierać owoce. Lol Tylko,że najpierw trzeba zadbać o ogród co to dla mnie jest bardzo trudne. :D

karolcia92 24.03.2007 13:32

Według mnie, to najlepszy dodatek. Zdziwiło mnie tylko to, że na parceli jednej rodzinki padał deszcz,wyszłam na publiczną to było słońce, wróciłam padał deszcz. Później wyszłam do otoczenia i padał deszcz. Uważam, że trochę to dziwne.

kornelia911 25.03.2007 16:02

Moim ulubionym dodatkiem jak narazie jest 2 zwierzaki , (innymi nie grałam :P ) ,ale będę może mieć 4PR ,słyszałam,że są bardzo fajne :D choć sama nie wiem :D będę je mieć,jak nie kupie WB!!
Ale chyba 4PR wezme;)
I więcej mi nie potrzeba.Będę mieć dwa moje ulubione dodatki:D Mam nadzieje,ze na 4pr sie nie zawiode;)
Ale z tego co czytalam i widzialam na zdjęciach chyba jednak nie!
Pozdro!

PS.Karolcia!To przecież tylko gra;)

gorzka_zemsta 25.03.2007 16:56

Tak ogólnie to nawet mi się podoba ,nie mam żadnych uwag (;

Sylwia=) 25.03.2007 18:51

Mi tez sie ta gierka podoba, mialam okazje grac we wszystkie pory roku, nowa okolica tez jest wporzo, dobrze, ze ogródek można uprawiac w zimie (jeśli sie ma szklarnie) albo np. jesien: bawią sie simy w lisciach, nawet filmik nakrecilam =D Fajny jest berek wodny w basenie oraz bitwa na śniezki.
Macie racje, TEN DODATEK LEPSZY OD POZOSTAŁYCH!!!

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:59.