![]() |
Cytat:
Szynszylam-Przebudowa Europejskiej Kamienicy powiem,że Ci wyszła;) Bardziej właśnie pasuje taka bardziej starodawność ,bo sama nazwa mówi,że to nie jakiś nowoczesny domek:) Mnie sie podoba 9/10;) |
Szczeże? Niepodoba mi się.
|
8/10 Ponieważ niepodobał mi się troszkę gabinet :smirk:
|
Hmmm..Po tym jak obejrzałam ten domek odniosłam wrażenie,że nic dodać nic ująć.Bardzo ładnie wykonany,ale do takiego 'starodawnego,antycznego' stylu nie pasuje takie 'rajdowe auto'.Brzydka łazienka-jak w grobowcu.Nie podoba mi się trochę gabinet.Zewnątrz pięknie a wewnątrz mogło być lepiej. ;) Ogólna ocena, a niech będzie 7,5/10. ;PP
|
Odp: "Europejska Kamienica" by szynszylam
gdy zobaczyłem zdjęcie nie wyglądało jak Europejska Kamienica tatoalna odmiana za to masz punkcik ;D ale łazienka to istny grobowiec sam lubie ciemne barwy ale to przesada a za dom 6/10
|
Zgadzam się z Ulimile dom wygląda jak kosciół i nie jest piękny tylko tragiczny :/ widać niebo na zdjęciach a dodatki słabo spasowane :/
|
Cytat:
|
Cytat:
Lol..... Jeżeli twój dom za nic mi się nie podoba to z jakiej racji mam go ocenić np. 10/10 i twoja riposta jest naprawde denna.... |
Cytat:
|
Zgadzam się z Adamem. Już jakieś fochy szynszylam stroisz. Mi również przeszkadza, że widać niebo na zdjęciach, bo to wszystko psuje. Poza tym każdy może oceniać to, co chce, a z tego, co zauważyłem, to Adam ocenił również dom. Napisał, że wygląda jak kościół i nie jest wcale piękny, a dodatki słabo spasowane. To chyba jest jakaś ocena domu, prawda? Z tego, co wyczytałem z wypowiedzi Adama, nie było wzmianki o tym, że Ulmille buduje lepsze domy i zawsze mu daje 10/10. Przyhamuj, proszę cię, bo tylko się ośmieszasz. Nikt nie może skrytykować twojego domu...? Brr, ja się boję. Nie będę oceniał już twoich dzieł, bo jeszcze mnie tu wyklniesz! B) Pewnie padało już to pytanie: zazdrościsz talentu ulmille'mu? Wygląda na to, że tak, bo często o nim wspominasz... Wyluzuj, stary. ;)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:41. |