TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Archiwum [TS2] (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=532)
-   -   "Europejska Kamienica" by szynszylam [BRAK ZDJĘĆ] (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=35915)

kornelia911 29.03.2007 17:11

Cytat:

Napisał Ulmille
Obciach to robi sobie każdy, kto wdaje się w tą bezsensowną rozmowę. Może kwestię który dom jest lepszy pozostawcie dla siebie. Trudno jest porównywać nowoczesny dom (by me) z domem jak ktoś zauważył wyglądającym jak kościół i ze srebrnym rycerzem przy wejściu. Także kółko wzajemnej adoracji (lub różańcowe jak kto woli) uważam za zamknięte. I mam nadzieję, że nie będziemy musieli oglądać kolejnych postów nie na temat.
Pozdrawiam:
Ulmille

Edit: No dobrze. Będe miał to już z głowy. Bryła prosta, taka ot sobie...dziwnie wyglądają te okna z przodu no ale skoro ci się podobają to spoko. Ta łazienka to chyba dla niewidomych jest...ciemno tam jak grobowcu. Ogólnie nie lubie mieszania styli a co dopiero aż tak wielkiego melanżu stylistycznego.
Ocena:5/10

Aha i mam jeszcze dla ciebie jedną wskazówkę...radziłbym ci na przyszłość nie wyskakiwać odrazu że tekstami typu "dom jest piękny i stylowy"- to powinni ocenić użytkownicy forum. Wiec takie słowa zostaw sam dla siebie. Jeśli faktycznie tak jest to użytkownicy to potwierdzą. :-]

Ulmille zawsze się podniecasz swoimi domkami jakbyś był najlepszy,i jakby te domki były jakieś cudne;/ a to są tylko brzydkie,badziewne,okropne,bez szczypty piękna domy,a oryginalność?Oryginalny to ty nie jesteś.Każdy potrafi napchać dodatków z neta i zrobić taki domek.

Szynszylam-Przebudowa Europejskiej Kamienicy powiem,że Ci wyszła;) Bardziej właśnie pasuje taka bardziej starodawność ,bo sama nazwa mówi,że to nie jakiś nowoczesny domek:) Mnie sie podoba 9/10;)

Delivered 18.04.2007 11:49

Szczeże? Niepodoba mi się.

The FerG 18.04.2007 12:51

8/10 Ponieważ niepodobał mi się troszkę gabinet :smirk:

dagusta 21.04.2007 13:43

Hmmm..Po tym jak obejrzałam ten domek odniosłam wrażenie,że nic dodać nic ująć.Bardzo ładnie wykonany,ale do takiego 'starodawnego,antycznego' stylu nie pasuje takie 'rajdowe auto'.Brzydka łazienka-jak w grobowcu.Nie podoba mi się trochę gabinet.Zewnątrz pięknie a wewnątrz mogło być lepiej. ;) Ogólna ocena, a niech będzie 7,5/10. ;PP

rogi_kalafior 19.11.2007 12:42

Odp: "Europejska Kamienica" by szynszylam

gdy zobaczyłem zdjęcie nie wyglądało jak Europejska Kamienica tatoalna odmiana za to masz punkcik ;D ale łazienka to istny grobowiec sam lubie ciemne barwy ale to przesada a za dom 6/10

Elros 19.11.2007 12:46

Zgadzam się z Ulimile dom wygląda jak kosciół i nie jest piękny tylko tragiczny :/ widać niebo na zdjęciach a dodatki słabo spasowane :/

szynszylam 24.11.2007 09:14

Cytat:

Napisał Adam1995_Winner
Zgadzam się z Ulimile dom wygląda jak kosciół i nie jest piękny tylko tragiczny :/ widać niebo na zdjęciach a dodatki słabo spasowane :/

Ale TY nie OCENIASZ zdjęć tylko dom, ja nie ściągam obciachowego sufitu, który tylko przeszkadza!!! A jeśli tak bardzo podobają ci się jego domy to leć dać mu już 10000/10, bo widać że tylko to umiesz!

Elros 24.11.2007 09:21

Cytat:

Napisał szynszylam
Ale TY nie OCENIASZ zdjęć tylko dom, ja nie ściągam obciachowego sufitu, który tylko przeszkadza!!! A jeśli tak bardzo podobają ci się jego domy to leć dać mu już 10000/10, bo widać że tylko to umiesz!

Lol..... Jeżeli twój dom za nic mi się nie podoba to z jakiej racji mam go ocenić np. 10/10 i twoja riposta jest naprawde denna....

szynszylam 24.11.2007 15:54

Cytat:

Napisał Adam1995_Winner
Lol..... Jeżeli twój dom za nic mi się nie podoba to z jakiej racji mam go ocenić np. 10/10 i twoja riposta jest naprawde denna....

Twoja zaś jest beznadziejna... xP

mario 24.11.2007 21:46

Zgadzam się z Adamem. Już jakieś fochy szynszylam stroisz. Mi również przeszkadza, że widać niebo na zdjęciach, bo to wszystko psuje. Poza tym każdy może oceniać to, co chce, a z tego, co zauważyłem, to Adam ocenił również dom. Napisał, że wygląda jak kościół i nie jest wcale piękny, a dodatki słabo spasowane. To chyba jest jakaś ocena domu, prawda? Z tego, co wyczytałem z wypowiedzi Adama, nie było wzmianki o tym, że Ulmille buduje lepsze domy i zawsze mu daje 10/10. Przyhamuj, proszę cię, bo tylko się ośmieszasz. Nikt nie może skrytykować twojego domu...? Brr, ja się boję. Nie będę oceniał już twoich dzieł, bo jeszcze mnie tu wyklniesz! B) Pewnie padało już to pytanie: zazdrościsz talentu ulmille'mu? Wygląda na to, że tak, bo często o nim wspominasz... Wyluzuj, stary. ;)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:41.