![]() |
Kurde no, dałbym drugi odcinek ale mi imageshack nie działa ;/
|
Podoba mi się tylko bym popracował nad grafiką np: bez tych klejnocików,bez chmurek,ze ścianami itp.
Ale podoba mi się ;) ;) Czekam na następny odcinek. |
Super fabuła, bardzo wciągająca. Tylko jakość zdjęć niska. Błędów ortograficznych nie narobiłeś, tylko zjadłeś wyraz: zamiast pojechali na wschód, napisałeś pojechali wschód. :)
|
Nie wiem czemu ale nie podoba mi sie
- błędy ortograficzne -tytuł - jak przedstawiasz postacie to powinieneś to zrobić jeden za drugim a nie ze sie czyta i później widzi sie nowa postać -grafika nawet dobra ale trochę dziwne te zdjęcia No nic czekam na drugi odcinek i mam nadzieje że to poprawisz :) |
Czekam...
Czekam, czekam, czekam, czekam na drugi odcinek! Czekam czekam na drugi odcinek. Podoba mi się:
-Fabuła -Tytuł nawiązuje do urządzenia. -Pomysł Nie podoba mi się: -Przedstawienie postaci postaraj się je przedstawić za jedym razem. OCENA: 9/10 Bravo! :gu: :gu: :gu: :gu: :gu: :gu: :gu: |
Odp: Simer: Moje pierwsze fotostory :) :]
Cytat:
To na fotosiku spróbuj. I daj ten kolejny odcinek! Kod na kryształki znajdziesz w poradnikach. Edit: Dragon ty to dodałeś w marcu... :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O To naprawde długo robisz te fs ... |
Dragon-ostatnio aktywny 20 maja!
|
Czy podoba wam się klasyczne przedstawienie postaci? Mi nie... ;)
|
Hm... No to moje uwagi:
*Prawie na każdym zdjęciu widać kryształki- ale rozumiem, że taka jest natura simsów. *jestem przewrażliwiona na punkcie ortografii, ale przecież nie każdy musi być ortografiomniakiem, nie :) *Ogólnie mnie to nie ciekawi, ale każdy ma inny gust, nie? |
Hm...
DATA? -____- |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:34. |