![]() |
Odp: Różne Simki
Już ładniejsze najbardziej podoba mi się ta czarna ''Dominika'' inne też nie są złe....
|
Mi się podoba chyba...Matylda.Ale kogoś mi przypomina Daria.Ale nieważne. :P
|
Nawet nie źle, ale zacznę po kolei oceniać :)
Sheena - Trochę dziwne ujęcia. Jest ładna, ale nie podoba mi się jej strój 6/10 Eliza - W ogóle nie podoba mi się ma dziwną twarz 2/10 Tatiana - Nawet nawet tylko ma okropny makijaż 5/10 Renata - Ma brzydką twarz, lecz ładne ubranko 5/10 Grey - Brzydki makijaż i dziwne ubranie 3/10 Emilia - Bardzo sztuczne włosy i równie sztuczne oczy 4/10 Trina - Ma dziwny nos, albo mi sie tak wydaje przez te ujęcia 4/10 Meliza - Trochę dziwna simka. Gdy na nią patrze wydaje sie jak by była zmęczona 5/10 Iza - Dziwna twarz i za ciemne oczy, ale ma nawet ładne ubranko 4/10 Daria - Ma ładny makijaż lecz jej włosy po prostu mi się nie podobają 5/10 Diana - Nawet ładna simka tylko jej ubrania są trochę badziewskie 6/10 Julia - Jest nie zła, tylko gdyby jej ubrania były bardziej modne 6/10 Lora - Świetny makijaż. Ale ubrania to trochę... niewypał 7/10 Cornia - Jej twarz i włosy, lecz ubranka są ok 6/10 Dominika - Piękna simka, zero zastrzeżeń 10/10 Matylda - twarz taka sobie, lecz ciuchy znowu kitowe 7/10 |
Z tych wszystkich podobają mi się tylko Matylda i Dominika.
|
Totalna Poracha tylko Trina, Daria, Cornia, Dominika są nawet nawet
(Jak dla mnie) |
Czekam na następne.Pozdrawiam
|
Niech zgadnę... ściągnełaś fryzury z Rosesims ? Te ostatnie simki nawet ładne :D
|
Lora i Dominika. JEdyne, które mi się TROCHĘ podobają. Reszta - porażka.
Bez obrazy.! |
Dominika i Cornia mi sie podobaja ale reszta... niezbyt tym dwóm daje 9,5/10 a reszcie 5/10
|
Nie chce mi się za bardzo pisać. Najładniejsze są te ostatnie 4 ostatnie ogólna ocen wynoszi 7,5/10
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:03. |