![]() |
Odp: Szybkie robienie i wklejanie zdjęć na forum
czy trzeba cos jeszcze robić czy tylko skopiowac to na forum i gotowe?
|
Wielkie dzięki! Pytałem się wszędzie jak to zrobić, ale dopiero ty mnie oświeciłaś. Niech forum ci to w jakiś sposób wynagrodzi. A teraz, zabieram się do robienia mojego pierwszego fs, dzięki tobie!!!
|
. ej . wie ktoś . żeby zdjęcie było duże [ patrz normalnej wielkosci ] a nie takie 500x400 czy cos . w tym stylu ? .
|
Możesz jaśniej? Jeżeli chodzi Ci o grę to możesz bodajże trzy wielkości wybrać. Jeżeli chcesz z pełnego ekrany to poprostu Print Screen... |
Fajny poradnik, w sumie to wiedziałam to, ale inni mogli nie wiedzieć ;) MAmy bardzo podobne klawiatury :smirk: Tylko moja z firmy A4TECH... ale ogólnie to te same rozmieszczenie klawiszy, kolorki i wogóle. No ale to tylko wspomniałam. to szczegół. Fajny poradnik, przydatny :D
Pozdrawiam, Cróffcia |
alo to wtedy wklejasz link a nie zdjęcie a ja bym chcial nie link a normalnie widoczne zdjęcie :con:
|
to jest raczej dłuższe- lepiej zrobic to w pewnym programie, w ktorym mozna robic screny jeden po drugim i wszystkie beda zapisane. Ale i tak szacunek za odwagę na napisanie poradnika :D
P.S. O rany! Moja klawiatura :P OoOo... nie moja :P Cytat:
|
To co Z tego Ze Wiedzieliście Są Tez Ludzie co nie znają się na forach i nie znają stron do wgrywanie stron lub sztuczek w paincie jak wiecie to nie piszczcie i nie psujcie głupimi komentarzyki chłopakowi posta !!
|
b. proste. ;p
|
Przydało mi się bo nie wiedziałem jak wstawić zdjątka.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:33. |