![]() |
jak dla mnie - małooryginalne :( Ciągle te same nosy, usta bardzo do siebie podobne. Czasem coś tam poszerzysz, zwęzisz, ale masz do wyboru mnóstwo innych części twarzy, które po zmodyfikowaniu są poprostu cud miód. Tylko mi nie mów, że nie robisz ich w warsztacie, jeżeli nie, to natychmiast zacznij, bo tworzenie w CAS jest takie... amatorskie. Profesjonalistą trzeba być :P Teraz przejdźmy do części najprzyjemniejszej - pochwał. Otóż makijaż, kolory oczek, skiny są dosyć fajne, przynajmniej u większości :) Za ostatnią serię dam 7/10 :)
|
calkiem niezle daje 8/10.a skad masz taka blyszczaca skóre??bo ja szukam i nie moge znalesc.ale samanta jest troche brzydka.
|
wszystkie simy sa bardzo podobne do siebie ale najladniejsza jest Cindy (nie wiem jak to sie pisze :shy: )
|
Twoje simy mają bardzo specyficzną urodę - wszystkie piękne :)
|
Bardzo ładne!! Ja nie bardzo umiem robić twarze zawsze daję jakąś gotową. ;P
|
Ze wszystkich, które dałaś Hutaru jakoś najbardziej mi się spodobała. Tylko, że praktycznie każdy sim jest podobny. Odmienia ich tylko fryzura, kolor oczu i makijaż. Jakbym miała oceniać to 7/10 ;P
|
Wszystkie są cudne, ale najładniejsza Cindy *_* Zajefajne dodatki :) |
Podoba mi się Alicia i Cindy :P Ale tak ogółem to wszystkie są fajne :D
|
Wszystkie są fajnie i oryginalnie wykonane, chociaż niektóre troszkę przesłodzone - zbyt duże oczy, lub zbyt wyrazista karnacja. Jeśli dobrze się przyjrzeć wszystkie są do siebie podobne. To jest minus. Najbardziej spodobały mi się Lucy, Hutaru, Christina, Kate i Cindy. Masz talent dziewczyno! B) B)
|
B.ładne
Bardzo ładne 8/10 ;)
PS.Ma ktoś linki do włosów:Christiny,Kate i Alicji? :D |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:23. |